Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün öne çıkanları, transfer iddiaları, futbol haberleri - Futbol Haberleri
        • 1

          ASLAN'IN YENİ HEDEFİ SİNAN KURT
          Almanya doğumlu Sinan Gümüş'ü kadrosuna katan G.Saray'ın gündeminde bir gurbetçi daha var: Sinan Kurt. Mönchengladbach'ın U19 takımında forma giyen Sinan geçen sezon 24 maçta 16 gol atarken, 3 de asist yaptı. Hem sol açık hem de forvet olarak görev yapan 17 yaşındaki futbolcu için kulübü 2.5 milyon Euro istiyor. G.Saray rakamı düşürmek için çabalarken, transferin bitmek üzere olduğu ifade edildi. (Milliyet)

        • 2

          HER ŞEY TARIK İÇİN
          Fenerbahçe, transferin gözde isimlerinden Tarık Çamdal için tüm şartları zorluyor. Sarı-Lacivertliler'in 23 yaşındaki sağ beke 5 milyon Euro bonservis isteyen Eskişehirspor’a Samuel Holmen artı para önerdiği ifade edildi. (Fanatik)

        • 3

          LANZINI'Yİ KESTİLER
          Arjantin medyası, River Plate'in Lanzini'yi Beşiktaş'a satma konusunda anlaştıklarını ve oyuncunun sakatlanmaması için Miami'yi 3-0 yendiği maçta forma giymediğini iddia etti. (Fotomaç)

        • 4

          DROGBA CHELSEA'YE
          İngiliz basını, Didier Drogba'nın eski takımı Chelsea'ye oyuncu ve yardımcı antrenör olarak döneceğini ve bu konuda görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Haberde Drogba'ya ayrıca Juventus ve Katar kulüplerinin de teklifte bulunduğu belirtti. (Fotomaç)

        • 5

          DEMBA BA'YA SON ÇAĞRI
          Kadroya mutlaka yabancı bir oyuncu almak isteyen Trabzonspor'da bütün yollar Demba Ba'ya çıkıyor. Chelsea 32 milyon Pound'a Diego Costa'yı aldı, Ba'yı uygun fiyata satmaya sıcak bakıyor. (Fanatik)

        • 6

          PATO AŞKI
          Fenerbahçe, Pato için Corinthians'a resmi teklifini iletti. İtalyanlardan sonra Brezilya basını da girişimleri doğruladı. Pazarlıklar "5 milyon Euro + Cristian üzerinden" yapılıyor. (Fotomaç)

        • 7

          LUKAKU HAREKATI
          Beşiktaş, aradığı forveti İngiltere'de buldu. Bonservisi Chelsea'de olan 21 yaşındaki yıldız için girişimler başladı. (Fotomaç)

        • 8

          DIDIER YA KONAN İDDİASI
          5 sezon formasını giydiği Hannover 96 ile sözleşmesi biten Didier Ya Konan, Türkiye'den teklif aldığını söyledi. Bild'e açıklamalarda bulunan 30 yaşındaki forvete Türkiye'den Trabzonspor'un teklif yaptığı öne sürülüyor. (Fotomaç)

        • 9

          CİMBOM HAKAN'I BEKLİYOR
          Ufuk ve Aykut ile yollarını ayıran G.Saray'da kaleci olarak kadroda sadece Fernando Muslera ve Eray İşcan kaldı. Tecrübesizliğine rağmen gelecek vaadeden, Taffarel'in de olumlu raporlar verdiği Eray'ın kiralanması düşünülüyor. 23 yaşındaki kaleciyle Erciyes ciddi bir şekilde ilgilenirken, G.Saray da Muslera'nın yedeğini almak üzere. Sarı-kırmızılıların Antalya ile sözleşmesi biten Hakan Arıkan ile anlaştığı ifade edildi. Küçük detayların halledilmesi sonra transferinin de açıklanması bekleniyor. (Milliyet)

        • 10

          VALBUENA'DAN KÖTÜ HABER
          Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Mathieu Valbuena, tercihini İspanya'dan yana kullanıyor. Tecrübeli oyuncunun menajeri Jean-Pierre Bernes, "Sevilla ile görüşeceğiz. Başka opsiyonlar da yok değil ama onun tercihi İspanya" açıklamasını yaptı. (Fotomaç)

        • 11

          VARSA YOKSA İSHAK
          Trabzonspor'da sol bek mevkisi için bir numaralı aday Emanuelson'ın Roma'ya çok yakın olması, transfer komitesini alternatif isimlere yöneltti. Bordo-Mavililer, İshak Doğan için 3 milyon Euro isteyen Karabükspor'la önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek. (Fanatik)

        • 12

          YENİ HEDEF OSVALDO
          Teknik direktörüne kavuşan Galatasaray, transferde atağa kalktı. Balotelli'yi kiralamak için nabız yoklamaya devam eden Cimbom, bu futbolcunun alternatifi olan Pablo Osvaldo için de harekete geçti. (Fotomaç)

        • 13

          ONUR'A YOL GÖRÜNDÜ
          Son transferle Trabzonspor’daki kaleci sayısı 4’e çıktı. Yönetim,ikinci file bekçisi Fatih Öztürk’e güvenoyu verdi. “Artık şansı hak ediyor” denildi. 10 milyon Euro verilirse Onur Kıvrak’ın satılması fikri öne çıktı. (Bugün)

        • 14

          RİZE ONLARI BEKLİYOR
          Çaykur Rizespor sezonu açtı. Taraftarlar transferleri beklemeye başladı. Karadeniz temsilcisinin listesinde Antalyaspor ile yollarını ayıran Semih Şentürk, Fenerbahçe'den Serdar Kesimal, Beşiktaş'tan İbrahim Toraman ve Galatasaray'dan Ceyhun Gülselam var. (Fanatik)

        • 15

          ESSIEN GELİYOR
          Trabzonspor yönetimi, büyük bombayı patlatacak. Avrupa medyası, Milan'ın 32 yaşındaki orta saha oyuncusuna Fırtına'nın 2.5 milyon Euro önerdiğini duyurdu. (Fotomaç)

        • 16

          POGBA CHELSEA'YE Mİ?
          Birçok Avrupa devinin transfer listesinde olan Pogba için Chelsea'nin 60 milyon pound ödemeyi gözden çıkardığı ve Juventus'a resmi teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Bir taraftarın "Chelsea'ye transfer olacak mısın?" sorusuna gülmekle yetinen Pogba'nın geçtiğimiz gün Londra'ya gitmesi transfer söylentilerini de kuvvetlendirdi.

        • 17

          JAMES REAL MADRID'E
          İspanya basınında çıkan iddialara göre Real Madrid, Kolombiya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda parlayan genç yıldızı Rodriguez'in transferi için düğmeye bastı. Marca, "James operasyonu" olarak bahsedilen transfer girişimi öncesinde Alvaro Morata ve Angel Di Maria'nın takımdan ayrılmasının ardından Madrid'in Rodriguez transferini sonlandıracağını öne sürdü.

        • 18

          MICHU NAPOLI'YE GİDİYOR
          İngiltere Premier Lig takımlarından Swansea City'nin golcü futbolcusu Michu'nun yakın dostu Pedro Menendez, İspanyol yıldızın geleceği hakkında konuştu. CalcioNapoli24'e konuşan Menendez, "Geçen sabah Michu'nun babasıyla konuştum ve resmi imzaların çok yakın olduğunu söyledi. Transferin bugün ya da yarın sona ermesi bekleniyor. Anlaşmanın son detayları kalmış" şeklinde konuştu.

        • 19

          AHMED FATHI ARSENAL YOLUNDA
          İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in bir süredir kadrosuna katmak istediği Mısırlı sağ bek Ahmed Fathi'de mutlu sona yaklaşıldı. Mısır'ın Mayıs ayında Şili ile oynadığı maça scout yollayan ve Fathi'yi izleten Arsenal, 29 yaşındaki oyuncunun transferi için Al Ahly ile anlaşma sağladı. Fathi, 2007 yılında Sheffield United takımına transfer olsa da İngiltere'de tutunamamış ve Mısır'a dönmüştü. Tecrübeli futbolcu 2013'te kısa bir süre Hull City'de forma giydi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa