Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Manuel Lanzini, Beşiktaş transfer, Manuel Lanzini transfer (Manuel Lanzini kimdir) - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Devler Ligi elemeleri için transferde geç kaldıklarını belirten Beşiktaş’ın hocası, “Savunmada çok sıkıntı yok. Forveti de Pektemek’le idare edebiliriz. Ama ‘10 numara’yı bir an önce bitirmeliyiz” dedi. Önceki gün Almanya kampını değerlendiren ve Devler Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını hatırlatarak “Geç kaldık” diyen teknik direktör Slaven Bilic, bu konuda yönetimle bir zirve yaptı. Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak’ın yanısıra futbol genel direktörü Önder Özen’in de yer aldığı zirvede, Bilic takımla ilgili son durumu anlattı. Hırvat hoca, “Savunmada Sivok ve Pedro ile ilk eleme turunda sıkıntı yaşamayız. Forvette de Mustafa Pektemek çok iyi durumda. Ancak orta sahadaki sıkıntımızı çözmek zorundayız” dedi.

        İLLE DE LANZİNİ

        Takımın 3. bölgede yaratıcılık anlamında ciddi sıkıntı çektiğini ifade eden Bilic, “Bunun için de 10 numara pozisyonundaki eksikliği gidermemiz gerek. 3. ön eleme turunda ilk maçın 29 Temmuz’da olduğunu düşünürsek, yeni gelecek oyuncunun takıma ısınması için bu transferin kısa süre içinde tamamlanması şart. Manuel Lanzini’yi alalım ve İngiltere kampına katılsın. Avrupa için bu transferin zamanlaması çok büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa