Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Onur Kıvrak Galatasaray transfer, Onur Kıvrak bonservis bedeli, Onur Kıvrak Trabzonspor - Trabzonspor Haberleri

        Son Kurtuluş transferiyle Trabzonspor’daki kaleci sayısı 4’e çıktı. Yönetim,ikinci file bekçisi Fatih Öztürk’e güvenoyu verdi. “Artık şansı hak ediyor” denildi. 10 milyon euro verilirse Onur Kıvrak’ın satılması fikri öne çıktı.

        Yeni sezona bambaşka bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Trabzonspor’da kaleci bölgesinde de hareketli günler yaşanacak gibi duruyor. Bordo-Mavililer, geçen haziran ayının sonlarında 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor’un kalecisi Kurtuluş Yurt’u transfer etti. Bu son hamleyle birlikte takımdaki kaleci sayısı 4’ e yükseldi. Yönetimin, kendi arasında yaptığı toplantıda takımın kalecisi Onur Kıvrak’ın yedeği 28 yaşındaki Fatih Öztürk’e duyulan güvenin dile getirildiği ve“ Artık şansı hakediyor” denildiği kaydedildi. Bunun üzerine deneyimli kaleci Onur Kıv- rak’ın satışı gündeme geldi.

        Onur,elden çıkarılırsa geçen sezon Kırmızı Grup’ta yılın kalecisi seçilen ve 1461 Trabzon’a kiralanması planlanan Kurtuluş Yurt’unda A takımda üçüncü kaleci olması gündeme geldi. Zeki Ayvazda takımdaki bir diğer kaleci.

        ONUR İÇİN GALATASARAY DEVREDE

        2018 yılına kadar Trabzonspor'la sözleşmesi bulunan Onur Kıvrak'ın herhangi serbest kalır maddesi bulunmuyor. Galatasaray'ın Olcan Adın transferi sırasında Onur Kıvrak için bir nabız yoklaması yaptığı da biliniyor. Sarı- Kırmızılı yönetim Muslera'nın satılması şartıyla Onurun bonservisi için 9.5 milyon euro verilebileceklerini dile getirdi. Geçtiğimiz haziran ayında Uruguaylı kaleciyle sözleşmesini yenileyen Galatasaray’ın Dünya Kupası’ nın ardından gelecek teklifleri değerlendirmesi ve Onur’u alarak kalesini takviye etmeyi planladığı konuşuluyor.

        (Bugün)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa