Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor Samet Aybaba, Samet Aybaba Adanademirspor, Samet Aybaba Adana Demirspor sportif direktör, Ünal Karaman, Ünal Karaman Adana Demirspor, Adana Demirspor - Yukatel Adana Demirspor Haberleri

        Aybaba ve mavi lacivertli takımla 2 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Ünal Karaman için kulüp tesislerinde tören düzenlendi. Aybaba, burada yaptığı konuşmada, öncelikli tercihinin memleketi olduğunu belirterek burada güzel işler yapmak istediklerini söyledi.

        Türkiye'deki kulüplerin yeniden yapılanmaya ihtiyacı olduğunu aktaran Aybaba, şunları kaydetti:

        "Burada yeni bir yapılanmaya ihtiyaç olduğunu hissettiğimiz için tercih ettik. Adana Demirspor büyük bir marka ama uzun yıllardır bu marka ile ilgili büyük bir zafiyet var. Biz bu markayı eski haline getirmek istiyoruz. Doğru yapılanma ile doğru hedefler koymak istiyoruz. Şu an mevcut oyuncu kadromuz hemen yok denecek kadar az. Yeniden yapılandıracağız. Hep birlikte hareket edip, sabredeceğiz. Hem profesyonel anlamda hem de kurumsal bir kimlik taşıyacağız. Bu takıma yürekten bağlı insanlarla hareket ederek nasıl bir yapısı olduğunu herkese birlikte göstereceğiz."

        Çalışmalara başladıklarını anlatan Aybaba, "Kulübün teknik direktörü Ünal Karaman. Ben kulübün yapılanması ile ilgileneceğim. Futbolculuğum döneminde Türkiye'nin her takımında, birinci ligde oynayan en az iki, üç Adanalı oyuncu vardı ama şu an hiç yok. Altyapıdaki gençlerimize değer vereceğiz. Adana Demirspor'u her anlamda mesafe kat ettirmeye çalışacağız" dedi.

        "HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ"

        Ünal Karaman ise kendisini Adana'ya getiren unsurun Adana Demirspor markası olduğunu ifade etti. Adana Demirspor'un uzun süren bir uyku dönemi yaşadığını vurgulayan Karaman, şöyle devam etti:

        "Ama uyanma zamanı geldi artık. El birliğiyle güç birliği oluşturacağız ve Adana Demirspor markasını hak ettiği yere taşıyacağız. Gecemiz, gündüzümüz Adana Demirspor için olacak. Bu çalışmanın, gayretin hiçbir maddi beklentisi yok. Burada bir marka var ve bu markaya hak ettiği değeri, katkıyı sağlama adına buradayız. Adana'yı kendime çok yakın hissediyorum. Bu anlamda kolay uyum sağlayacağımızı umut ediyorum. Bu takımı hak ettiği yere el birliğiyle taşıyacağız."

        Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Adana Demirspor'un yeni sezona Samet Aybaba ve Ünal Karaman yönetiminde başlayacağını bildirdi.

        Adana Demirspor'un emin ellere ulaştığını bildiren Sözlü, "Memleketini tercih ederek 'Adana Demirspor' diyen, Adana Demirspor'a vefalı bir bakış açısıyla hizmet için gelen Samet Aybaba ve Ünal Karaman'ın hizmet için bu takımı seçmiş olması Adana futbolu için büyük bir kazançtır. Adana düğmeyi doğru ilikleyerek sezonu açmıştır. Akıllı, tecrübeli kaptanların elinde doğru istikamette ilerleyecektir. Adana Demirspor'u bu yıl iyi günler beklediğine inanıyorum" dedi.

        Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu ise Aybaba ve Karaman'ın önemli isimler olduğunu belirterek camiaya hayırlı olmasını diledi.

        Törende yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa