Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe gökhan gönül sel.uk inan açıklaması, gökhan gönül fenerbahçe, selçuk inan transfer, fenerbahçe'den galatasaray'a transfer - Fenerbahçe Haberleri

        TRT Spor'a konuşan 29 yaşındaki futbolcu, teknik direktörleri Ersun Yanal'dan, ezeli rakipleri Galatasaray'a dair açıklamalarda bulundu.

        Galatasaray-Fenerbahçe maçında sarı kırmızılı taraftarlar tarafından protesto edilen Selçuk İnan hakkında konuşan Gökhan Gönül, "Önceki şampiyonluklarında bana göre yüzde 75 payı olan adam. Ben de onu alkışlayarak destek vermek istedim. O protestoyu hak etmedi. Bizim takımda olmasını çok isterdim." dedi.

        "ERSUN YANAL UMARIM KALIR"

        Başarılı savunma oyuncusu, teknik direktörleri Ersun Yanal'ın sistemine çabuk alıştıklarını belirterek "Ersun Yanal umarım kalır" açıklamasında bulundu.

        "Başkanımız sadece birilerini yükseltmek ya da fırça atmak için değil, yanımızda olduğu mesajını vermek için her müsait olduğunda Samandıra’ya geldi" diyen sarı lacivertli futbolcu, "Bizi bırakın Türkiye’ye ilk defa gelen yabancı oyuncularımız da Aziz başkan için “O bizim babamız” diyebiliyor" ifadelerini kullandı.

        "CANER'İ HİÇBİR TAKIM DURDURAMADI"

        Takım arkadaşı Caner Erkin hakkında da konuşan Gökhan Gönül, "Caner yükümüzü büyük ölçüde azalttı. Bu sene onu durduramıyoruz. değil biz, hiçbir takım durduramadı. İnşallah sözleşmesini yeniler ve bizimle beraber devam eder." ifadelerini kullandı.

        Gökhan Gönül, şampiyonluğu garantilemelerinin ardından oynadıkları maçlarda alkışlanmalarıyla ilgili "Rakiplerimizin bizi alkışlaması çok güzel. Biz de böyle bir durumda alkışlarız." ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa