Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe selçuk şahin fenerbahçe, tavukları pişirmişem selçuk şahin, dilberay, şampiyonluk türküsü - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'ye 2003-2004 sezonunda gelen ve sarı-lacivertli forma ile 5 şampiyonluk yaşayan Selçuk Şahin bir gün otobüste öyle bir türkü çaldı ki, tribünler ve milyonlarca Fenerbahçeli'nin diline dolandı.

        Sanatçı Dilberay'ın söylediği 'tavukları pişirmişem' adlı türkü şampiyonluk gelince statta çalındı ve tüm Türkiye'yi sardı.

        Bu fikrin babası ise Selçuk Şahin çıktı... İşte tecrübeli oyuncunun açıklamaları...

        - Son iki-üç haftadır çalan bir türkü var. Nereden çıktı bu türkü?

        "Tam adamına sordunuz. Fikir benden çıktı. Spontane gelişti aslında. Bir deplasman maçına gidiyorduk. Hangi takımla oynadığımızı hatırlamıyorum. Ciddi bir puan farkı vardı. Volkan'ın otobüsün arkasına yaptığı bir sistem var, İphone ile telefondan müzik çalıyoruz. Öyle bir sistem yarattı. Volkan'da biraz da DJ'lik vardır. Maçlara eğlene eğlene gidiyoruz. Tam biz stada gelmeden öncede Volkan'a ''Bir parçada ben çalacağım'' dedim. Aldım taktım. Öyle bir olay oldu. Ben de bir televizyon programında görmüştüm. Hoşuma gitmişti. Telefonuma indirdim. Stadda da çalalım istedik sonra da herkesin dilinden düşmeyen bir durum oldu."

        - Bu durum ezeli rakibiniz Galatasaray'a da gönderme oldu .Bu konu ile ilgili ne söylemek istersin?

        "Karşı tarafı üzüp, kırmamaya çalışmak lazım. Onlar bize yapar, biz onlara yaparız. Futbolun içindeki güzel şeyler bunlar. Biz direk onlara gönderme yaptık diye bir durum yok. Bu parçada onlara uyan yerler de var. Ama dediğim gibi eğlenceli şekilde yapmaya çalışıyoruz. Akşam 8-10 kez çaldık."

        - Fenerbahçe'de kaç şampiyonluk yaşadın?

        "Beşinci şampiyonluğumu yaşadım."

        - En değerlisi senin için hangisiydi?

        "Hepsi birbirinden güzel şampiyonluklar. İlk şampiyonluğumu 2003-2004 yılında almıştım. Şimdi de 2013-2014 oldu.10 yıl geçti.10 yıl boyunca çok güzel anlar yaşadık. Benim için en değerli şampiyonluk 2010-2011 yılındaki şampiyonluğumdu. Bana göre sonuna kadar hak ettiğimiz bir şampiyonluktu. Spekülasyonlar çok oldu üzerinde. Bence en değerlisiydi."

        - Fenerbahçe tribünlerinin senin için söylediği tezahüratlar var. Bunlardan son duyduğumuz ''Herkes Ölsün Selçuk Şahin Yaşasın'' bu konu hakkında ne söylemek istersin?

        "Teşekkür etmek lazım. Geçirdiğim 10 yıl içerisinde üzüldüğüm anlar oldu. Hep beraber sevindiğimiz anlar da oldu. Hoşuma gidiyor böyle şeyler."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa