Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder transfer, Sneijder ayrılık - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray yönetimi, özellikle sezonun ikinci yarısında sergilediği müthiş performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Wesley Sneijder’ın bonservis fiyatını ikiye katladı.

        • 2

          Her fırsatta Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Hollandalı yıldız, Avrupa’nın dev kulüplerinden teklif üzerine teklif alıyor.

        • 3

          Inter’den 7.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen ‘Sniper’ı ucuza kaptırmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, daha önce 15 milyon Euro olarak belirledikleri bonservis bedelini 30 milyon Euro’ya çıkardı.

        • 4

          Yöneticilerin, “Sneijder için bu fiyat bile çok makul. Atletico, Arda Turan için 41 milyon Euro serbest kalma maddesi koyuyor. Arda’nın tabii ki yaşı genç ama Sneijder’ın da takımımıza katkısı ortada” dedikleri öğrenildi.

        • 5

          29 yaşındaki oyuncunun, kadroya alınması halinde Hollanda formasıyla ter dökeceği Dünya Kupası’nda ortaya koyacağı futbol da bonservisinde belirleyici rol oynayacak.

        • 6

          Sneijder için İngiltere’den Manchester United ve Chelsea kulüplerinin resmi tekliflerini iletmeye hazırlandığı bildirildi. Özellikle “O, dünyanın en iyi 3 orta saha oyuncusundan biri” diyen eski hocası Jose Mourinho’nun ‘Sniper’ lakaplı yıldız oyuncuyu almayı çok istediği öğrenildi.

        • 7

          PARÇALI FİL’DEN BURUK VEDA
          Geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen dünyaca ünlü golcü oyuncu Didier Drogba, Sarı- Kırmızılılar’a buruk bir şekilde veda edecek. Fildişili yıldız, G.Saray’ın cezası nedeniyle Erciyes maçında sadece kadın ve çocukların önüne çıkacak.

        • 8

          Tedavisi devam eden ve son maçta oynamak isteyen Drogba’nın, Dünya Kupası’nı riske etmemek için bu kararını gözden geçireceği, Mancini’nin kendisini kadroya alması halinde ise kısa bir süre de olsa son kez Galatasaray formasını giyeceği kaydedildi.

        • 9

          VALENCİA İDDİASI
          G.Saray’ın, Manchester United’ın Ekvatorlu yıldızı Antonio Valencia’ya kanca attığı ileri sürüldü. Bu sezon Premier Lig’de 29 maça çıkan Valencia, 2 de gol atmıştı. 29 yaşında, 1.81 boyunda olan Valencia’nın 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

        • 10

          Asıl mevkii sol kanat olan Valencia, hücumun sağında da görev yapabiliyor. 2009’da Wigan Athletic’ten İngiliz ekibine 19 milyon Euro karşılığında transfer olan yıldız futbolcu, yaşadığı ağır sakatlıkların da etkisiyle son dönemde üst düzey performans gösterememişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa