Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray kombine kart, galatasaray kombine bilet, türk telekom arena kombine kart - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2014-2015 sezonu için kombine kart yenilemelerinin, resmi bilet sitesinden ve bilet.galatasaray.org üzerinden başladığı belirtildi.

        Açıklamada, taraftarlara çağrı yapılarak, "İyi günde kötü günde takımına verdiğin destek nedeniyle çok teşekkür ederiz. Takımına gösterdiğin ilgi ve verdiğin destek şimdi daha da önemli. 4. yıldız ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıların devamı için 2014-2015 sezonunda tarihe tanıklık etme yolunda koltuğunda yerini alacağına eminiz" görüşlerine yer verildi.

        Kombinesini 5 Haziran'a kadar yenileyen taraftarların, yüzde 10 yenileme indiriminden ve GS Bonus'a 3, 6 ve 9 ay taksit seçeneklerinden yararlanabileceği vurgulandı.

        Kombine yenileme döneminde sadece 2013-2014 sezonu kombine kart sahipleri yenileme yapabilecek. Yenileme dönemi sonrası "www.passo.com.tr"den başlayacak genel satış tarihi "www.galatasaray.org"dan duyurulacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa