Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Olcan Adın, Olcan transfer, Olcan Beşiktaş, Olcan Galatasaray - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği yıldız Olcan Adın 'ın gideceği takım netlik kazanıyor. Transferinde sıcak gelişmelerin yaşandığı Olcan Adın'ın 2014-2015 sezonunda nerede forma giyeceği belli olmak üzere.

        NEDENİ BELLİ OLDU

        Son günlerde sahada morali oldukça bozuk görülen Olcan Adın'ın moralinin Trabzonlu yöneticilerin yıldız oyuncuyla yakından ilgilenmemesi yüzünden bozuk olduğu ortaya çıktı. Attığı gollerden sonra bile sevinmeyen Olcan'ın artık transferi düşündüğü ve menajerinin başkanla olan görüşmesini beklediği ifade edildi.

        GÖRÜŞME BU HAFTA

        Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın yerli transfer listesinde bir numarada yer alan oyuncu için iki kulübün de teklif hazırlığında olduğu ve Trabzonspor yönetiminin bu hafta içerisinde gelen teklifleri dinleyeceği ve değerlendireceği öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için çok önemli olan ikinciliği almak için yarışan Galatasaray ve Beşiktaş'ın Olcan transferinde de karşı karşıya gelmesi ilginç bir tesadüf oalrak yorumlanırken sarı kırmızılıların transferide bir adım önde olduğu aktarıldı.

        GÖZ KAMAŞTIRDI

        47 maçta forma giyen kanat oyuncusu bu sezon 14 gol atarken 15 de asist yaptı. Performansıyla adeta göz kamaştıran futbolcunun Trabzon'dan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılırken transfer tercihini yakın zamanda yönetime bildireceği öğrenildi.

        (Eurosport)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa