Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer - Futbol Haberleri
        • 1

          AYSAL, OLCAN'I İSTEDİ
          Galatasaray, Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Olcan Adın’a resmen talip oldu. Trabzonspor Yönetimi’nin sarı-kırmızılı yönetim kuruluna verdiği yemekte, Başkan Ünal Aysal’ın konuyu Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na açtığı belirtildi. Karadeniz ekibiybe 1 yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı futbolcuya talip olduklarını aktaran Başkan Aysal’a, Hacıosmanoğlu’nun sezon sonu için randevu verdiği bildirildi.

        • 2

          Galatasaray’ın, Olcan Adın’ın bonservisi için 4 milyon euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı ve Trabzonsporlu yöneticilerin sezon sonunda yeniden bir araya gelerek milli futbolcunun transferi için pazarlık yapacakları ifade edildi.

        • 3

          CANER VE YANAL'A ÇAĞRI
          Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan Fenerbahçe'de kutlamalar devam ediyor. Bilionaire Club'ta düzenlenen yemeğe Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve sanat ile iş dünyasından birçok davetli de katıldı.

        • 4

          Çok sıcak bir ortamda geçen yemeğe Başkan Aziz Yıldırım damgasını vurdu. Sözleşmeleri sona eren teknik direktör Ersun Yanal ve sezonun yıldızlarından Caner Erkin'le bir araya gelen Yıldırım, "Artık kulübe gelin ve imzayı atın. Bu iş fazla uzamasın" dedi. Yanal ve Caner'in bu sözlere gülerek karşılık verdi.

          (Takvim)

        • 5

          ADA'DAN BÜYÜK İDDİA
          Ada'nın önde gelen gazeteleri Tottenham Kulübü'nün Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'ye gelecek sezon için cazip bir teknik sunduğunu okurlarına duyurdu. Gazeteler İngiliz kulübü yöneticilerinin İtalyan hocaya, "Gelecek sezon çok iddialı bir kadro kurmak istiyoruz. Senin gibi kariyerli bir teknik direktörü takımın başına getirmek istiyoruz. Yapılacak transferlerde sana tam yetki vereceğiz. Bütçemizi yüksek tutacağız. Bu konuda ne dersin"diye konuştu.

        • 6

          Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'nin bu teklif karşısında, "Şu anda Galatasaray'daki durumum netlik kazanmadı. Türkiye Kupası'nı kazanarak teselli bulduk. Şu anda Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veriyoruz. Bu hafta önemli bir maçımız var. Sizinle 10 gün sonra bir kez daha görüşelim" dediği gelen bilgiler arasında.

        • 7

          Ada basını Tottenham'ın ilk hedefinin Mancini olduğunu vurgulayarak, "Eğer Mancini'yi ikna edemezlerse o zaman başka arayışlara girebilirler" ifadesini kullandı. Gazeteler Mancini'nin G.Saray'daki durumu hakkında farklı görüşler olduğunu yazarak, "G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ne gidip gitmemesi Mancini'nin durumunu belirler" dedi.

        • 8

          LUCE'DEN KRİTİK AÇIKLAMA
          Ukrayna Ligi'nde yine ipi göğüsleyen Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, basın toplantısında geleceği ile ilgili yöneltilen bir soruya kaçamak yanıt verdi. Rumen teknik adam, gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruya, "Bu, maç sonrası basın toplantısında sorulacak soru değil" diyerek geçiştirdi.

        • 9

          Takımda kalıp kalmama kararını Ukrayna'daki politik krizin de etkileyeceğini ifade eden Lucescu bu sözleriyle takımdan ayrılmayı düşündüğünün de sinyallerini verdi. Lucescu, "Tekrar söylüyorum. Bu benimle kulüp arasındaki bir problem. Bunları bilmeyenler için, bir yıl daha kontratım var. Doğal olarak, Ukrayna'daki politik duruma bağlı olacak" diye konuştu.

        • 10

          VALENCİA BOMBASI
          Ligde son haftaya girilirken, Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda önemli bir avantaj yakalan Galatasaray'da dış transfer için kollar sıvandı. Sarı kırmızılıların dış transferde bir numaralı hedefi ise Manchester United'ın Ekvatorlu yıldızı Antonio Valencia. Başkan Ünal Aysal'ın bu transfer dönemindeki "çileği" olarak görülen Valencia'nın, kulübü M.United ile bir yıllık daha sözleşmesi var.

        • 11

          Bu yüzden Valencia'nın bir yıl önce 12-14 milyon Euro olan bonservis bedelinin 5 ile 7 milyon arasında bir rakama düşebileceği ve bu transferin mümkün olduğu öğrenildi. Bu sezon Ferguson sonrası hayal kırıklığı yaşayan M.United'da istediği düzeyde forma şansı bulamayan Valencia'nın artık Manchester şehrinden ayrılmak isteğinde olduğunu da menajerine ilettiği öğrenildi.

        • 12

          G.SARAY LESTİENNE'NİN PEŞİNDE
          Süper Lig'i ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Robero Mancini ve scout ekibinin izlediği oyuncular için harekete geçen sarı kırmızılı kulüp ilk ciddi girişimini gerçekleştirdi.

        • 13

          Belçika basınında bugün çıkan haberlere göre Galatasaray sol kanat oyuncusu Maxime Lestienne için Club Brugge'a 10 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti. Sarı kırmızılıların bu teklifini ilk etapta kabul etmeyen Belçika ekibinin 15 milyon Euro'luk bir talepte bulunduğu aktarıldı. Ayrıca haberde Galatasaraylı bazı yöneticilerin bu transfer için İstanbul'dan Belçika'ya geldiği de aktarıldı.

        • 14

          KOUYATE DE LİSTEDE
          Belçika basını ayrıca Galatasaray'ın sadece Lestienne için değil Anderlect'in savunma oyuncusu Kouyate için de girişimlerde bulunduğunu yazdı. Demorgen' adlı internet sitesi Roberto Mancini'nin devre arasında da transfer etmek istediği Kouayete'yi, ısrarla istediğini ve yaz transfer döneminde bunla alakalı yeni gelişmelerin yaşanabileceğini aktardı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa