Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Elazığ, Beşiktaş Elazığ Bilic, Elazığspor Bilic açıklamalar - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Elazığspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

        Hırvat teknik direktör, "Çok gergin bir atmosferde oynandı. Böyle bir atmosferin olacağını biliyorduk. Dolu bir stat önünde oynadık. Oyuna iyi başladık. Bazı top kayıplarından sonra neyse ki golü bulduk. İlk yarıdaki performansımızdan mutlu değilim. İkinci yarı rakip sadece uzun top yaptı. Bunlarla başa çıkabildik. Bizim lehimize 5'e 4'e yakaladığımız anlar oldu. 2-3-4. golü bulacak pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Cezayı erken kesebilirdik. İkinci yarı bitiricilik harici genel performanstan dolayı mutluyum. Orta sahada çok iyi pas yaptık." ifadelerini kullandı.

        Tecrübeli teknik direktör Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitme ile ilgili şansları konusunda "Evet arkamda bana tepkiler oluyordu. Bizler profesyoneliz. Onların küme düşmesi başa çıkılması zor bir durum. Orada çok iyi arkadaşlarım var. Ben maçtan önce oyuncularıma G.Saray maçına etki edemeyiz, biz kendi maçımızı kazanalım diye telkinde bulunmuştuk. Biz gereğini yaptık." değerlendirmesini yaptı.

        BASIN TOPLANTISI

        Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic çok gergin bir atmosferde geçen karşılaşmada güzel oyun sergileyen oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

        Elazığspor adına üzgün olduğunu, rakiplerinin var olmak için sahaya çıktığını ancak kendilerinin daha üstün oynadığını dile getiren Bilic, şöyle devam etti:

        ''Basit hatalar yapmadık, basit pozisyonlar vermedik. Olumsuz tek bir taraf var, gol atmamız gerekirken 2 ve 3 yapmamız gerekirken bunu başaramadık. Bizim kalitemizdeki bir takımın böyle bir oyunda 2. ve 3. golü atması gerekirdi. Elazığspor adına çok üzgünüm. Çok iyi bir teknik direktörleri var. Hepsini takdir ediyorum ama biz profesyonel bir iş yapıyoruz. Rakip için gerçekten üzgünüm. ''

        Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan da kazandıkları için mutlu olduklarını ve 3 puanı hak ettiklerini belirterek, Elazığspor'a "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

        Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin ise öncelikle şehit anneleri başta olmak üzere herkesin Anneler Günü'nü kutladı.

        Kazanmaları gereken bir maç olduğunu ancak Trabzon'dan gelen sonucun kendilerini üzdüğünü kaydeden Zengin, şehri ve insanlarını sevdiği Elazığ'ın gelecek sezon tekrar Süper Lig'de temsil edilmesini diledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa