Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Galatasaray Mancini, Mancini kağıt yorumu - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Trabzonspor'u mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınına katıldı.

        İtalyan çalıştırıcı, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un çok iyi bir takım olduğuna vurgu yaparken, "Buradan 3 puanla ayrılmak güzeldi. Wesley ile Selçuk'un frikik golleri çok güzeldi." ifadelerini kullandı.

        Mancini ayrıca eski takımı Manchester City'i de şampiyonluğundan dolayı kutladı.,

        KAĞIT YORUMU

        Mancini, şampiyon Fenerbahçe'nin kağıt esprisiyle ilgili kendisine yöneltilen soruya, "O maçı izlemedim, herkese saygı duyuyorum. Benim için hiç önemli değil" cevabını verdi.

        BASIN TOPLANTISI

        Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Trabzonspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Mancini, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın geneline bakıldığında 3 puanı hak eden bir Galatasaray'ın olduğunu belirterek "İlk yarı biraz durgun oynadık. Bunun kupa finali nedeniyle yorgunluktan kaynaklandığını düşünüyorum. İkinci yarı takım toparlandı. Trabzonspor gibi iyi bir takımı özellikle içeride 4-1 yenmek kolay değil. O yüzden takımı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık" dedi.

        Karşılaşmada 2 gol atan Sneijder'in performansı nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Mancini, "Bence Avrupanın en iyi orta saha oyuncularından biri. Sadece Juventus, Eskişehirspor veya bugün için değil her maçta iyi oynayan performans gösteren 10 gol üzerine çıkan Wesley var. O yüzden gösterdiği performanstan çok mutluyum" diye konuştu.

        Bir gazetecinin Fenerbahçeli oyuncuların Kardemir Karabükspor maçında sahada "Şampiyon Fenerbahçe" yazılı kağıdı elden ele dolaştırmasını nasıl karşıladınız" yönündeki soru üzerine, Mancini, "Söyleyeceğim, Fenerbahçe'yi tekrar tebrik etmek. Kazandıkları maç için Fenerbahçe'yi tebrik ederim" yanıtını verdi.

        "Bunu espiri mi yoksa hakaret mi olarak gördünüz" şeklindeki başka soru üzerine de Mancini, "Fenerbahçe'nin maçını seyretmedim. Ben kesinlikle saygı duyuyorum. Benim için önemli değil. Benim için burada en önemli şey Trabzonspor'u yenmekti. Ondan dolayı da mutluyum" ifadesini kullandı.

        Semih'in sağ bek olarak gösterdiği performanstan memnun olduğunu anlatan Mancini, "Sadece Semih'ten değil, Gençlerbiriliği maçının ikinci yarısı ve kupa finaline bakıldığında dörtlü defansın gösterdiği performanstan memnum. Beşiktaş ve Fenerbahçe'den 18-19 maç fazla oynayan Galatasaray var. Devamlı aynı takımla oynamak mümkün olmuyor. Elinizdeki bütün oyuncuları efektif kullanmanız gerekiyor" diye konuştu.

        Mancini, İngiltere'de şampiyon olan eski takımı Machester Ctiy'i de tebrik ederek "İngiltere'de şampiyon olmak kolay değil, İngiltere'deki en iyi takım olduklarını düşünüyorum" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa