Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor trabzonspor başkanı ibrahim hacıosmanoğlu, ibrahim hacıosmanoğlu, ibrahim hacıosmanoğlu açıklama - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Anneler Günü dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlılara ziyarette bulundu.

        Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gelen başkan Hacıosmanoğlu, burada kalan kadınların ellerini öperek Anneler Günü'nü kutladı. Yaşlılara karanfil ve hediyeler veren Hacıosmanoğlu, onlarla bir süre de sohbet etti.

        Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "İnsan ziyaret ediyor ama bazen ettiğine de pişman oluyor. Bir evlat annesini sağken burada bırakıp nasıl evde huzurlu yatar diye merak etmişimdir hep. Allah öyle olanları ıslah etsin. Benim annem de kanserdi, seneler önce bir anneler günü hastanede yatıyordu. Oradaki hastalar çok zor şartlarda kalıyordu. Oranın sorumlusuyla bu konuda tartışmıştım. Bugünün vesilesiyle buraya gelerek annelerimizin duasını almak istedik. Cennet annelerin ayağının altındadır. Anneler kutsaldır. Umarım tüm anneler evlatları sağken huzurevinde değil de huzur bulacakları evlatlarının yanında olurlar" dedi.

        Hacıosmanoğlu, dün akşam Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri yemekle ilgili olarak şunları söyledi:

        "Ünal Bey ile daha önceden de konuşuyorduk. O da zamanında Trabzonspor'dan Galatasaray'a çok oyuncu geldiğini söyledi. Trabzonspor'un Galatasaray'dan o manada her zaman alacağı olduğunu söylüyor ancak biz, bizden alınan oyunculara değil veriş şeklimize bakmamız lazım. Futbolun bir eğlence olduğunu ve herkesin birbiriyle dostane geçinmesi gerektiğini söylüyorum. Burada olmazsa olmazın sportif başarı değil, ahlak olduğunu yerleştirmemiz lazım."

        "Biz Anadolu takımlarına, bütün takımlara geleneksel hale getirdik, maçtan önce yemek veriyoruz" diyen Hacıosmanoğlu, "O da davetimize cezalı olmasına rağmen Trabzon'a gelip katılmak istediğini söyledi. Maçı seyderemiyor cezalı, kendisine teşekkür ettik. Bütün kulüplerle aynı dostluk çerçevesi içerisinde münasebetlerimizi geliştirmek istiyoruz. Anadolu takımları bizi bir ağabeyi olarak görüyorlar ve hem sahada hem de saha dışında bizden çok şey bekliyorlar, onlara da öncülük edeceğiz Allah nasip ederse" ifadelerini kullandı.

        Hacıosmanoğlu, Avrupa kupalarına katılma hedefleri yolunda Galatasaray maçını kazanarak Antalya deplasmanına daha rahat gitmek istediklerini kaydetti.

        Müdür Muhammet Durmuş da Başkan Hacıosmanoğlu'nun ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, kendisine teşekkür etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa