Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig İskenderun Demir Çelikspor Eyüpspor, İskenderun Demir Çelikspor Eyüpspor olaylar, İskenderun Demir Çelikspor olaylar, Eyüpspor olaylar - Futbol Haberleri

        Spor Toto 2. Lig'de küme düşen takımın belirleneceği İskenderun D.Ç-Eyüpspor maçı öncesi, İskenderunlu bir grup taraftar Eyüpspor takım otobüsüne taşlı saldırıda bulunurken, kaleci Gökhan Ant'ın ayağını ciddi bir şekilde yaraladılar.

        Küme düşen son takımın belli olacağı maçın öncesinde Eyüpspor'un takım otobüsüne taşlı saldırıda bulunan İskenderun D.Ç taraftarları kaleci Gökhan Ant'ın ayağını çok ciddi bir şekilde yaraladı ve genç kalecinin ayak bileği kesildi.

        "CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

        Öte yandan bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Eyüpspor oyuncusu Ali Cansun Begeçarslan da Twitter hesabından yaşananlara büyük tepki gösterdi. Yaşanan olayları "Türk futbolunun geldiği son nokta" olarak niteleyen Ali Cansun, İskenderun'da belediye başkanları ve emniyetin taraftarları üzerlerine saldığını iddia etti ve can güvenliklerinin olmadığını belirtti.

        Bu arada Eyüpspor'a bu maçta ligde kalması için galibiyet ve beraberlik yetiyor. İskenderun D.Ç.'nin kümede kalabilmesi için mutlak kazanması gerekiyor...

        Kaleci Gökhan Ant'ın yaralanan ayağı:

        Ali Cansun'un attığı tweetler:

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa