Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe caner erkin'den fenerbahçe açıklaması, caner erkin gidiyor mu, caner erkin transfer - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin geleceği hakkında konuştu.

        • 2

          Sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı sorulan Caner Erkin, "Takımın performansından dolayı bu sezon ön plana çıktım. Sonuçta dünyanın büyük kulüplerinden birinde oynuyorum. Oturup başkanımızla konuşuruz. Şu anda bir sorun yok" dedi.

        • 3

          İngiltere, İspanya ve İtalya gibi liglerden hangisinde oynamak istediği sorulan sarı-lacivertli futbolcu, "Avrupa'da her yerde oynamak isterim. Ancak ilk önceliğim Fenerbahçe olacak" diye konuştu.

        • 4

          Şampiyonlar Ligi'ne gidip gidemeyecekleri hakkında görüşleri istenen Caner Erkin, "Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Son saniyeye kadar bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

        • 5

          YANAL'DAN CANER'E MESAJ
          Caner Erkin'e mesaj ise teknik direktör Ersun Yanal'dan geldi. Yanal, "Caner'in durumu problem olmayacaktır. Caner de makul ve gerçekçi bir yerde kalıp çok kısa süre içerisinde imza atacaktır" dedi.

        • 6

          TRANSFERİ ARDA AÇIKLADI: DIEGO BEŞİKTAŞ'TA
          Beşiktaş'a Arda Turan'dan müjde geldi. Atletico Madrid'deki takım arkadaşı Brezilyalı Diego Ribas'ı isteyen Beşiktaş, Arda'dan da yardım aldı.İstanbul'u ve Beşiktaş'ı Diego'ya anlatan ve Brezilyalı oyuncunun karar vermesinde büyük etken olan Arda Turan, konuyla ilgili net konuştu: "Diego sezon sonundan itibaren Beşiktaşlı diyebiliriz. Çok önemli bir transfer yapıyor Beşiktaş. Kendilerini kutlamak lazım." (3puan)

        • 7

          SALİH UÇAN'DAN ROMA AÇIKLAMASI
          Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan, Roma'ya transferiyle ilgili olarak, "Avrupa neden olmasın? Ancak şu anda kalbim Fenerbahçe ile atıyor. Bu sezon daha çok forma giymek istiyorum" şeklinde konuştu. (NTVSpor)

        • 8

          ELMANDER VE HOLMEN'E BALIKESİRSPOR TALİP
          Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, sezon başında Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Norwich City'ye kiralık olarak giden Johan Elmander ve Fenerbahçeli Holmen'e kancayı attı. Balıkesirspor yönetimi, iki oyuncunun menajerine şimdiden şehri ve kulübü anlatmaya başladılar. (Fotomaç)

        • 9

          RECEP NİYAZ'A YOL GÖRÜNDÜ
          F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aykut Kocaman'ın gözdelerinden Recep Niyaz'a kapıları kapattı. Yanal'ın hazırladığı raporda 25 kişilik bir kamp kadrosu düşündüğü bu kadroda bu sezon Bucaspor'da kiralık olarak forma giyen ama beklenen patlamayı yapamayan Recep Niyaz'ı istemediği öğrenildi. Yanal'ın, Yobo ve Krasic'i de kamp kadrosuna dahil etmek istemediğini yöneticilerle paylaştığı öğrenildi. (Fotospor)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa