Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları, fenerbahçe bağdat caddesi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Tüm Fenerbahçeliler bugünü bekliyordu... Şimdi coşma, kutlama günü... 2013-14 sezonunda mutlu sona ulaşan Kanarya, bugün düzenlenecek bir dizi etkinliklerin ardından kupasına kavuşacak.

        Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde öğlen saatlerinde gerçekleştirilecek barbekü partisinde bir araya gelecek olan futbolcular, daha sonra üzeri açık bir otobüsle Bağdat Caddesi’nden stada hareket edecek. Futbolcular ve teknik heyeti taşıyacak otobüs, Bostancı’dan Cadde’ye girip taraftarlarla birlikte yol alacak.

        Stattaki kutlamalarda ise amatör şubelerin sporcuları 20.00’den itibaren bu sezon kazandıkları kupalarla taraftarın önünde tur atacak. Kulübün “Son 90 dakika” sloganıyla hazırladığı özel etkinlikler ise 21.00’den itibaren başlayacak.

        19. şampiyonluk görsel olarak aktarılacak. Taraftar için birçok sürpriz hazırlanırken; oyuncular, 2013-14 şampiyonluk kupasını TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden alacak. Kombine kartı ve Karabük maçı bileti bulunan taraftarların izleyeceği şampiyonluk şöleni için stat kapıları 18.00’de açılacak.

        BIR BAKIŞTA GÜNÜN PROGRAMI

        12.00 Samandıra’da barbekü partisi.

        14.30 Bağdat Caddesi’ne gidiliyor.

        18.00 Saracoğlu Stadı’nın kapıları açılacak.

        20.00 Amatör şubeler kupalarla tur atacak.

        21.00 Görsel şölen başlayacak.

        22.00 Şampiyonluk kupası kaldırılacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa