Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe bülent uygun aykut kocaman açıklaması, aykut kocaman'ın yeni takımı, aykut kocaman - Futbol Haberleri

        Katar Ligi'nde, ilk 12 maç sonunda hiç puan toplayamayan Umm Salal'ın başına geçtikten sonra çıktığı 14 karşılaşmada, 12 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet gören Uygun, yönetim kurulunun yaptığı çalışmalardan son derece memnun kaldığını ve 12 Mayıs Pazartesi günü yapılacak törenle, 3 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atacağını söyledi.

        Uygun, Katar'da son derece mutlu olduğunu belirterek, "Burada gösterdiğimiz başarıdan sonra, Türk antrenörlere ve Türk futbolculara olan ilgi daha da arttı. Son olarak Aykut Kocaman'ın Katar'a gelme durumu belirdi. Kendisiyle, ligimizden 2 önemli takım ciddi şekilde ilgileniyor. Yeni sezon öncesi Türkiye'den transferler de olacak. Mantalitemiz ve kültürümüz birbirinden çok farklı olmadığı için, Türkiye ile özellikle futbol alanında bir köprü kurmak istiyorlar, bu son derece önemli bir gelişme" ifadelerini kullandı.

        "TRANSFER LİSTEMDE TÜRK OYUNCULAR DA VAR"

        Takımı Umm Salal'a yeni sezon için 2 yabancı, 4 yerli futbolcu transferi yapacağını açıklayan Uygun, Türkiye'den de mercek altına aldığı isimler bulunduğunu belirterek, şöyle devam etti:

        "Başkanımız gelecek sezon için takıma büyük yatırımlar yapacak. Transfer listemde Türk oyuncular da var. Bu sene ligi 7. bitirdik. Sezon öncesi kendisine, 'ilk 5'e gireceğiz' dediğimde gülümsemiş ve bunun bir hayal olduğunu ima etmişti. Gelin görün ki 5. olma şansını son maçımızı kaybederek yitirdik. Katar'da, ligde aldığınız neticeler ya da sıralama çok önemli değil. En değer verdikleri şey, Emir Kupası'nda şampiyonluk. Erik Gerets, Lekhwiya'yı şampiyon yapmasına rağmen, Emir Kupası'nı kazanamadığı için gönderildi. Ben, yapılacak takviyelerle, önümüzdeki sezon hem ligi hem de Emir Kupası'nı kazanacağımız sözünü verdim. Allah bizleri mahcup etmesin."

        "MÜTHİŞ BİR BİRLİKTELİK YAKALADIK"

        Bülent Uygun, futbolcularının kendisiyle inanılmaz bir bağ kurduğunu kaydederek, sözlerini şu şekilde tamamladı:

        "Takım içerisinde müthiş bir birliktelik yakaladık. Üst üste gelen galibiyetlerden sonra takımın kendine olan güveni de arttı. Sağ olsunlar, futbolcu kardeşlerim beni çok seviyor ve bana karşı büyük bir saygı besliyorlar. Takıma kiralık gelenler, 'Hocam biz seninle kalalım, ne olur bizi geri gönderme' diyor. Neredeyse zorla yollayacağım. Tabi bunlar işin esprisi. Gerçekten çok iyi bir oyuncu grubuna sahibim ve büyük başarıların arifesindeyiz."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa