Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Caner Erkin transfer, Caner Erkin sözleşme, Caner Erkin Galatasaray, Caner Erkin Liverpool - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Akşam gazetesi yazarı Alaattin Metin, Fenerbahçe'de Caner ile ilgili yaşanan gelişmeleri kalem aldı. İşte o yazı:

        • 2

          Maç öncesi locaların koridorunda dolaşırken, çok inandığım ve güvendiğim transfer piyasasının kulağı delik kişileriyle karşılaştım. Konu Caner’di…

        • 3

          Birisi, benim de bildiğim, Beşiktaş’ın hocası Bilic’in Caner’i çok istemesiydi… Ama bir başkası daha farklı söylemde bulundu.

        • 4

          O da “Galatasaray’ın da gizliden gizliye devreye girdiği…” Şaşırdım. İki kulübün arası bu kadar gerginken, olsa olsa Caner ile misilleme transfer dedim. “Hayır” dedi.

        • 5

          Gerekçe olarak da “Caner’in bonservisinin elinde olmasını, Galatasaray’ın Caner gibi savaşçı bir oyuncuya ihtiyacı bulunmasını” anlattı…

        • 6

          Ve bir şey daha duydum; Bonservisi elinde olan Caner, her ne kadar “Ben Aziz Yıldırım’ın karşısında para konuşmam. Başkanıma saygım sonsuz” dese de, yakınlarına “ Oynadığım futbol belli. Fenerbahçe’de kimin ne aldığını da belli… 3,5 milyon eurodan aşağıya imza atmam” diye de söylemde bulunuyormuş.

        • 7

          Sakın kimse bu sözlerim arkasında bir neden aramasın. Ben sadece konuşulanları söylüyorum. Ama Caner ile Fener’in 2.5 milyon euroya el sıkışacağı da ifade ediliyor.

        • 8

          İNGİLTERE'DEN FLAŞ İDDİA
          İngiltere'de yayınlanan Metro gazetesi "Liverpool ve Chelsea Fenerbahçeli Caner Erkin'e Hevesli" başlıklı haberinde, Premier Lig'in iki dev kulübünün birden Caner Erkin'i transfer etmek için teklifte bulunduğu bildirildi.

        • 9

          Fenerbahçeli futbolcunun menajeri Batur Altıparmak'ın açıklamalarına yer veren İngiliz gazetesi, Fenerbahçe ile kontratı bu yaz bitecek Caner Erkin'in Fenerbahçe'de kalmayı tercih ettiğini fakat dışarıdan iyi bir teklifin etkili olabileceğine dikkat çekti.

        • 10

          Batur Altıparmak aldığı transfer teklifleriyle ilgili olarak şöyle konuştu; "İsim vermeyi sevmem ama Liverpool , Chelsea gibi takımların ilgi göstermesi futbolculara güven vermesi bakımından büyük bir şey. İngiltere'den iki kulüp teklifte bulundu. İspanya ve İtalya'dan da teklifler aldık ama hiçbir kulüple doğrudan görüşmeler yapmadık. Önce Fenerbahçe'nin teklifini dinleyeceğiz. İnter'den teklif almadık. Bu haber tamamen uydurmadır" ifadelerine yer verdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa