Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Dany, Dany Beşiktaş, Dany kadro dışı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Kulübü, devre arasında Galatasaray'dan kiralanan Kamerunlu savunma oyuncusu Dany Nounkeu'nun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

        Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Önder Özen yönetimindeki futbol direktörlüğünün aldığı karar gereği, Dany'nin, takım bütünlüğüne uymayan davranışı sonucunda süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

        GECİKMİŞ ALACAĞINDAN DOLAYI İDMANA ÇIKMADI ELAZIĞ'A GİTMEM DEDİ

        Beşiktaş'ta bu sabah kadro dışı bırakılan Dany'nin kulübe alacaklarından dolayı rest çekmesi sebebiyle kadro dışı kaldığı öğrenildi.

        Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olduğundan bu yana taratftarların hiç bir zaman benimsemediği, eleştirlerin sürekli hedefinde olan ve buna rağmen siyah beyazlı yönetimin hep destek olduğu Dany'nin alacaklarından dolayı kulübe rest çekmesi Beşiktaş kariyerinin sona ermesine neden oldu.

        Bu sabah idman öncesi Slaven Biliç'e alacaklarından dolayı idmana çıkmayacağını ve Elazığ deplasmanına da gitmeyeceğini söyleyen Dany, Hırvat hoca ve Sportif Direktör Önder Özen tarafından kadro dışı bırakıldı.

        Siyah beyazlı yöneticiler Dany'nin bu hareketine büyük tepki gösterirken olayı "Biz bütün eleştirilere ve saldırılara karşı Dany'i savunduk ve hep arkasından durduk. Ama o kalkmış sadece bir ay gecikmiş alacağından dolayı Beşiktaş'a rest çekiyor. Kimse Beşiktaş'a rest çekemez. Kimsenin de Beşiktaş'ta parası kalmaz. Yaptığı büyük terbiyesizlik." diye değerlendirdiler.

        DANY'DEN SONRA ESCUDE DE İSYAN ETTİ

        Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları alacaklarından dolayı ardı ardına isyan etmeye ve kulübe rest çekmeye başladılar.

        Bu sabah Dany'nin Slaven Biliç'e alacaklarından dolayı rest çekerek idmana çıkmaması ve kadro dışı kalmasından sonra Julien Escude'de Twitter hesabından siyah beyazlı yönetimin taahhütleri yerine getirmediğini kasteden açıklamalar yaptı.

        Escude '' "Futbol bir oyun ama aynı zamanda profesyonel bir iş. Ve biz bu işi ailelerimizin geçimini sağlamak için yapıyoruz.'' ''Anlaşmalarını yerine getirmeyen kulüplere nasıl güvenebilirsiniz? Daha iyi bir karşılık almak için vermelisiniz." şeklinde iki tweet atarak bir anlamda Dany'e destek oldu.

        Siyah beyazlılar da daha önce de Manuel Fernandes avukatları aracılığı ile alacaklarını tahsil edemeği gerekçesi ile kulübe ihtarname çekmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa