Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer - Futbol Haberleri
        • 1

          CARLİNHOS KARTAL'A
          Diego'da Beşiktaş'a yardım eden menajer Şevki Pehlivan, satış haklarını elinde bulundurduğu Carlinhos'u da önerdi. Fatih Terim'in iki yıl isteyip alamadığı 27 yaşındaki sol bek için Fluminense ile anlaşabileceğini belirten Pehlivan, "Maliyeti uygun. Çünkü sözleşmesi bu yılın sonunda bitiyor" dedi.

        • 2

          RAMOS SÜRPRİZİ
          Cimbom için İspanya'dan ilginç bir teknik direktör ismi ortaya atıldı. El Mundo Deportivo Gazetesi sarıkırmızılıların, Mancini'nin yerine Juande Ramos'u getireceğini yazdı. Haberde, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın tecrübeli çalıştırıcı ile görüşme yaptığı da belirtildi. Halen Dnipro takımını çalıştıran Ramos, "Yazın serbest bir hoca olacağım. Türkiye her zaman benim için seçenek" diyerek yeşil ışık yaktı.

        • 3

          JİMMY'DEN 'GELİRİM' SÖZÜ
          F.Bahçe ile G.Saray, G.Birliği'nde bu sezon flaş bir sezon geçiren Jimmy Durmaz için büyük bir yarışa girdi. Ancak sarı-lacivertlilerin, 25 yaşındaki oyuncudan Ersun Yanal kanalıyla "Gelirim" sözü aldığı ve yarışta bir adım önde olduğu öğrenildi. G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, resmi bir teklif almadıklarını belirtirken, "Jimmy'nin F.Bahçe ile görüştüğünü, G.Saray'ın da devrede olduğu duyumları bize de geldi. Lig bitsin, teklifiler gelsin, kararımızı veririz" dedi.

        • 4

          KAHKAHA ATTIRAN TEKLİF
          Beşiktaş'a önerilen Danny, Ahmet Kavalcı'ya kahkaha attırdı. Menajere Zenit'in bonservis için isteyeceği ücreti soran Kavalcı'ya, "15-20 milyon euro ama Zenit zorda. Bu transfer 10-12 milyon euro'ya biter" dedi. Kavalcı kahkaha atarak, "çok fazla" dedi. Zenit, Danny'yi 30 milyon euro'ya almıştı.

          (Fotomaç)

        • 5

          GENÇ OYUNCUYA ATLETİCO KANCASI
          Arda Turan'ın forma giydiği Atletico Madrid, Galatasaray'dan şimdi de Berk İsmail Ünsal'ı takibe aldı. İspanyol scoutların, 1994 doğumlu genç forveti bu sezon 20'den fazla maçta izlediği ve ayrıntılı bir rapor hazırladığı ifade edildi. 19 yaşındaki Berk İsmail, A2 Takımı'nda bu sezon 22 maçta 17 gol atarken, 5 kez şans bulduğu A takımda fileleri havalandırmayı başaramadı. Berk'in Galatasaray ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

        • 6

          ÇİFTE ÇİLEK
          Ünal Aysal yine çilek peşinde... Göreve geldiği günden bu yana yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray Başkanı Aysal yeni sezon öncesinde de gözünü yıldızlara dikti... Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetiminin ilk hedefi Shakhtar Donetsk formasını giyen Douglas Costa... Kanatlarda ve forvet arkasında görev yapabilen 24 yaşındaki Brezilyalı yıldız bu sezon Ukrayna Ligi'nde 25 maçta 4 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

        • 7

          SAMBACI ALEX'İN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR
          Cimbom'un bir diğer gözdesi ise PSG'nin stoperi Alex... Mevkisinde dünyanın en iyilerinden biri olan 32 yaşındaki Alex'in Fransız kulübü ile sözleşmesi sona eriyor. Galatasaray yönetimi menajerler aracılığıyla resmi girişimlere başlamış durumda.

        • 8

          HULK BOMBASI
          Rus kulübü Zenit'in 27 yaşındaki Brezilyalı yıldızı oyuncusu Hulk'un Galatasaray yolunda olduğu iddia edildi. Yabancı basında yer alan haberde, Cimbom'un transfer listesinde olan ve sarı-kırmızılı ekibin menajerleri aracılığıyla teklif yaptığı Brezilya yıldız için gerekli olan bonservis bedelinin Rus kulübü Zenit'e ödenmesi halinde Hulk'un gelecek sezon Galatasaray forması giyebileceği dile getirildi.

        • 9

          GİRAY KARTAL'A KAÇAR
          Ara devrede Trabzonspor'dan ayrılarak Antalyaspor'un yolunu tutan Giray Kaçar, takımın küme düşmesi nedeniyle sözleşmesi gereği serbest kalıyor. Giray için ara devrede zemin yoklayan Beşiktaş'ın tekrar devreye girdiği iddia edildi. Dany'i Galatasaray'a geri gönderecek olan Beşiktaş'ın Giray'ın boşa çıkması sonrası yerli savunmacı için tekrar masaya oturacak.

          (Takvim)

        • 10

          G.SARAY'DAN CANER MİSİLLEMESİ!
          Bonservisi elinde olan Caner için GS devreye girmiş. Caner’in de yakınlarına “Oynadığım futbol belli. F.Bahçe’de kimin ne aldığını da belli… 3,5 milyon eurodan aşağıya imza atmam” dediği konuşuluyor.

        • 11

          Maç öncesi locaların koridorunda dolaşırken, çok inandığım ve güvendiğim transfer piyasasının kulağı delik kişileriyle karşılaştım. Konu Caner’di… Birisi, benim de bildiğim, Beşiktaş’ın hocası Bilic’in Caner’i çok istemesiydi… Ama bir başkası daha farklı söylemde bulundu. O da “Galatasaray’ın da gizliden gizliye devreye girdiği…” Şaşırdım. İki kulübün arası bu kadar gerginken, olsa olsa Caner ile misilleme transfer dedim. “Hayır” dedi. Gerekçe olarak da “Caner’in bonservisinin elinde olmasını, Galatasaray’ın Caner gibi savaşçı bir oyuncuya ihtiyacı bulunmasını” anlattı… Ve bir şey daha duydum;

        • 12

          BAŞKANLA PARA KONUŞMAM DEDİ AMA…
          Bonservisi elinde olan Caner, her ne kadar “Ben Aziz Yıldırım’ın karşısında para konuşmam. Başkanıma saygım sonsuz” dese de, yakınlarına “ Oynadığım futbol belli. Fenerbahçe’de kimin ne aldığını da belli… 3,5 milyon eurodan aşağıya imza atmam” diye de söylemde bulunuyormuş. Sakın kimse bu sözlerim arkasında bir neden aramasın. Ben sadece konuşulanları söylüyorum. Ama Caner ile Fener’in 2.5 milyon euroya el sıkışacağı da ifade ediliyor. (Akşam)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa