Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Chelsea'da ayrılık var; Torres, Demba Ba, Samuel Eto'o, David Luiz, Mikel, Cole - Futbol Haberleri

        Chelsea, Premier Lig'de Crystal Palace'a kaybederek şampiyonluk yarışında beklenmedik bir darbe almıştı. Londra'da yayın yapan Evening Standard ise bu yenilginin etkisinin Jose Mourinho için bir hayli büyük olduğunu gözler önüne seriyor.

        Haberde Jose Mourinho'nun yaz aylarındaki transfer döneminde birçok oyuncu ile yollarını ayırabileceği ifade edildi. Portekizli hocanın takımın kıdemli üyeleri Torres, Demba Ba, Samuel Eto'o, David Luiz, Mikel, Cole ve yedek kaleci Mark Schwarzer ile yollarını ayrıacağı ifade edildi.

        Yine, Chelsea kulübünün bu oyuncular ile yollarını ayırmak istemesinin altında UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları konusundaki endişelerin yattığı da belirtildi.

        Daha önce çıkan haberlerde David Luiz'in ismi PSG ve Barcelona ile anılmıştı. Chelsea'nin, bu oyuncuların kulübün üzerinde yarattığı fazla maliyetleri de bir şekilde kırpmanın yollarını aradığı yazılmıştı.

        Jose Mıurinho'nun kendisi de Selhurst Park'da yaptığı açıklamada gelecek transfer döneminde bazı değişiklikler düşündüğünü itiraf etmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa