Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Beşiktaş transfer, Beşiktaş van der vaart, Beşiktaş Mario Gomez - Beşiktaş Haberleri
        • 1

          HTSPOR/Kartal Yiğit
          Kartal, Hollanda futbolunun önemli isimlerinden Rafael Van der Vaart için kolları sıvadı. Hamburg Bundesliga’dan düşerse, Siyah-Beyazlılar’ın da eli güçlenecek.

        • 2

          Beşiktaş’ta Manuel Fernandes’in ligin ikinci yarısında piyasada görünmemesi, Oğuzhan’ın da üzerine binen büyük yükü kaldırmakta zorlanması, uzun süredir teknik direktör Slaven Bilic’in en büyük rahatsızlığı konumunda. Hırvat hoca, son maçlarda sık sık 3. bölgedeki ‘kalite’ eksikliğine dikkat çekmişti.

        • 3

          Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren ekipte, en önemli hedeflerden biri de bu eksiği gidermek... Werder Bremen’in yıldızı Aaron Hunt’ın ismi uzun süredir Beşiktaş’la birlikte anılıyor. Ancak Beşiktaş’ın ‘A planı’ olarak gördüğü isim Hunt değil.

        • 4

          Kartal, Bundesliga’da zor günler geçiren Hamburg’un ‘10 numarası’ Van der Vaart için kolları sıvadı. Hollandalı yıldızla yapılan ön görüşmeler olumlu geçerken, tek sorun olarak Hamburg’la 1 yıl daha sözleşmesinin bulunması öne çıktı.

        • 5

          Ancak Hamburg’un Bundesliga’daki durumu, Beşiktaş’ın en önemli avantajı olabilir. Çünkü Van der Vaart, ligde sondan ikinci sırada bulunan Hamburg’un küme düşmesi halinde takımda kalmayacağını net bir şekilde dile getirdi.

        • 6

          Hollandalı’nın, “Eğer takım düşerse, Hamburg’un bonservis konusunda zorluk çıkaracağını düşünmüyorum” dediği öğrenildi. Van der Vaart; Ajax, Hamburg, Real Madrid ve Tottenham formaları giydikten sonra geçtiğimiz sezon başında 13 milyon Euro karşılığında Bundesliga’ya dönüş yapmıştı. Kartal, ‘A planı’ olarak gördüğü maestroyu bitiremezse, Hunt seçeneğine yönelecek.

        • 7

          Van der Vaart’ı Türkiye’ye yakınlaştıran bir unsur da sevgilisi... Hollandalı, Kahramanmaraşlı bir ailenin kızı olan Sabiha Engizek’le birlikte. Bu ilişkiyi evlilikte sonuçlandırmak üzere olan tecrübeli yıldız, İstanbul ve Türkiye hakkında detaylı bilgiye sahip.

        • 8

          GOMEZ iDDiASI
          Sezon sonunda anlaşması bitecek olan Hugo Almeida’nın sözleşme yenilememesi ihtimalini göz önünde bulunduran Beşiktaş, alternatif isimler için de nabız yoklamaya başladı. İtalyan basını; Siyah-Beyazlılar’ın Fiorentinalı golcü Mario Gomez ile temas kurduğunu iddia etti.

        • 9

          LUCESCU BOMBASI!
          Ligde bitime 7 hafta kala , Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiş için geri planda kalınmasının Beşiktaş yönetimi harekete geçirdiği öne sürüldü.

        • 10

          Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın sonunda sıralamadaki ikincilik koltuğunu kendisiyle aynı puanı bulunan Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş'ın kulisleri bomba bir iddiayla çalkalanıyor.

        • 11

          Şampiyonluğa çok yakın olan Fenerbahçe'nin men cezası nedeniyle ligi ikinci sırada bitirecek olan takımın Devler Ligi'ne direkt olarak gidebileceği kritik dönemde, yarıştan geri kalınması üzerine Siyah-Beyazlı yönetimin Bilic'in yerine Mircea Lucescu'yu getirebileceği konuşuluyor.

        • 12

          Başkan Fikret Orman'ın, “Beşiktaş formasının her zamanki hedefi şampiyonluktur. Camia olarak sıkıntılı bir süreç geçirdiğimiz bu dönemde bile Beşiktaş en kötü ikinciliğe oynar” diyerek hedefi belirlemesinin ardından takımın sıralamayı üçüncü tamamlaması halinde Rumen hocayla el sıkışılabileceği bildirildi.

        • 13

          Ukrayna'daki iç karışıklık nedeniyle sezon sonunda 10 yıldır çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'ten ayrılmanın planlarını yapan 68 yaşındaki çalıştırıcının, 100. yılda şampiyonluk yaşattığı Beşiktaş'a dönebileceği öğrenildi.

        • 14

          İKİNCİLİK GELİRSE İŞLER DEĞİŞİR
          Rusya'da Lokomotif Moskova'nın başında yaşadığı 1 yıllık maceranın ardından Siyah-Beyazlılar'la 3 senelik anlaşmaya varan Bilic'in, ligde kalan 7 maçtan da galip gelinmesi için takımını motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Kariyerinde Rusya'daki gibi başarısız bir dönem daha yaşamak istemeyen Bilic'in, ligde ikincilik koltuğunun geri alınması için oyuncularıyla sık sık görüşmeler yaptığı ve uyarılarda bulunduğu bildirildi. (Fanatik)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa