Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Fenerbahçe Bursaspor - Futbol Haberleri

        Buz, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında karşılaşmada iki farklı devre olduğunu belirterek, "Maçın ilk 20 dakikasında inanılmaz gol pozisyonları yakalayan Fenerbahçe ve oyuna bir türlü giremeyen Bursaspor vardı. Kendi hatamızdan bir gol yedik. Devre arasına 1-0 mağlup gittik" diye konuştu.

        İkinci devre reaksiyon gösterdiklerini kaydeden İrfan Buz, "İkinci yarı çıktık, cesur oynadık. Tam golü bulacaktık ama ikinci golü yedik. Golü bulsaydık, farklı olacaktı. Fenerbahçe'nin bireysel kalitesi de ortaya çıktı. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Ne olursa olsun, İstanbul'da 3-0 yenilmek bize yakışmıyor. Biz büyük takımız" ifadelerini kullandı.

        Buz, bir soru üzerine, kalecileri Frey'in iyi bir performans sergilediğini dile getirdi.

        FUTBOLCULAR

        Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Bursaspor'un futbolcularından Ozan Tufan, kötü oynadıklarını ve farklı mağlup olduklarını söyledi.

        Ozan, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda zaman zaman iyi oynadıklarını belirterek, "Gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Fenerbahçe de iyi bir oyun sergiledi. Hatamızdan yediğimiz golle, ilk yarıyı yenik kapattık" dedi.

        İkinci yarıya daha iyi başladıklarını anlatan Ozan Tufan, "İkinci yarının başında üstün olan taraf bizdik. Ancak şanssızdık. Bizim açımızdan güzel bir maç olmadı" diye konuştu.

        Enes Ünal ise maça kötü başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

        "İlk yarıda talihsiz bir gol yedik ama ikinci yarıya gayet iyi başladık. Gol pozisyonlarımız vardı. Golü bulsaydık farklı olurdu. Atamayınca daha çok açılıyorsunuz. Fenerbahçe de yetenekli oyuncuları olan bir takım. Fırsatları değerlendiriyor."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa