Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Diego, Atletico Madrid, Wolfsburg, Alex de Souza, Brezilya - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Ligde şampiyonluğa ilan etmeye çok yaklaşan Fenerbahçe, transferde de hareketli günler geçiriyor.

        • 2

          En yakın rakibi Galatasaray ve Beşiktaş'a maç eksiğiyle 7 puan fark atan sarı lacivertliler ligde şampiyonluğa emin adımlarla yürürken sezon sonunda kuracağı takım için de çalışmalarını sürdürüyor.

        • 3

          Birçok oyuncuyla yolların ayrılacağı Fenerbahçe'de gündemde önemli isimler var. Önemli oyuncularla takımını takviye etmeye hazırlanan sarı lacivertlilere müjdeli haber Brezilya'dan geldi.

        • 4

          "FENERBAHÇE İSTİYOR"
          Brezilya'da yayın yapan Gaucha radyosunda Avrupa'da forma giyen Brezilyalı futbolcuların konuşulduğu bir programa katılan Brezilyalı spor yazarı Juan Arango, Fenerbahçe için çok önemli bir transfer iddiasında bulundu.

        • 5

          Atletico Madrid'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'la Fenerbahçe'nin ilgilendiğini belirten Arango, sarı lacivertlilerin bu transferi gerçekleştirmek için çok istekli olduğunu belirtti.

        • 6

          "YA BREZİLYA YA FENERBAHÇE"
          Programda değerlendirmelerde bulunan Juan Arango, Diego'nun sezon sonunda iki tercihi olduğunu bunların ise Brezilya ve Fenerbahçe olduğunu açıklayarak oyuncunun Türkiye'ye gelme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

        • 7

          SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR
          Bonservisi Wolfsburg'da olan Diego, devre arasında Atletico Madrid'e kiralık olarak imza atmıştı. Adı o zamanlarda da Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı futbolcunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi Sarı-Lacivertliler'in elini kolaylaştıran en büyük etken...

        • 8

          Ocak ayında adı Fenerbahçe ile transfer iddialarına karışan Diego, yaptığı açıklamada sezon sonu sözleşmesinin biteceğini ve 'zamanı geldiğinde görüşürüz' açıklamasını yaparak transferi için açık kapı bırakmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa