Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hasan Şaş'ın açıklamaları... Fatih Terim ile geri dönsek..." - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörlerinden Hasan Şaş, sarı-kırmızılıların Torku Konyaspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybetmesi sonrasında LigTV ekranlarında değerlendirmelerde bulundu. İşte Şaş'a göre G.Saray'ın problemi...

        "BU TAKIMIN GENETİĞİ İLE OYNANDI"

        "İddia ediyorum Fatih Terim ile beraber geri dönelim Galatasaray'a, Fenerbahçe bu kadar kolay şampiyon olamaz. Galatasaray'ı bir özetlemek lazım. Biz takımı teslim ederken, son 2 yılın şampiyonuyduk, Emirates'i aldık, Süper Kupa'yı aldık. En fazla atan, en az yiyen takımdık. Bursa, Eskişehir, Beşiktaş deplasmanlarını geçerek takımı Mancini'ye teslim ettik. Bu takımın genetiği ile oynandı. Mancini verdiği demeçlerde Türkiye Ligi'nin kaliteli olmadığından, oyuncuların kaliteli olmadığından bahsediyor. Siz liginize saygı duymazsanız, oyuncu da saygı duymaz"

        "SALİH DİYE BİR OYUNCU ALINDI, YOK..."

        "Ondan sonra kulüp yönetiminde Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst gerçeği vardı. Onları çekip almak kimyayı bozdu. Devre arasında 9 oyuncu alındı, bunların biri oynayabiliyor. Devre arası iyi geçirilmedi, futbolcuların kendi arasındaki iletişim iyi geçmedi. Şu anda kadro ikiye bölünmüş şekilde antrenman yapıyor. Salih Dursun diye bir oyuncu alındı mesela piyasada yok"

        "SEYİRCİ TEPKİYİ SELÇUK ÜZERİNDEN GÖSTERİYOR"

        "Seyirciye baktığınız zaman, bizim seyircimiz takımı 2 sene sırtlayan Selçuk üzerinden tepki gösteriyor. Bunu diğer oyuncular görünce de bir motivasyon eksikliği bir korku oluyor. Bunları alacak kişi G.Saray takımının teknik dierktörüdür. Bu oyuncuların üzerinden bu sorumluluğu, bu büyük şeyleri almazsanız rahat hareket edemez. G.Saray içerideki maçlarda seyircinin de etkisiyle iyi oynadı"

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa