Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Elazığspor "İki takım da 1 puana razı oldu" - Trabzonspor Haberleri

        Canalioğlu, 0-0 sona eren maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Elazığ deplasmanına kazanmak için geldiklerini söyledi. Oyunun genelinde hakimiyetin kendilerinde olduğunu belirten Canalioğlu, ''İki takım da 1 puana razı oldu. Üstünlük bizdeydi ama gol atamadık'' dedi.

        Trabzonsporlu futbolculardan Şahin Aygüneş ise 3 puan için geldikleri Elazığ'dan 1 puanla ayrıldıklarını belirterek, gelecek hafta bunu telafi etmek istediklerini söyledi. Aygüneş, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini dile getirdi.

        Yusuf Erdoğan da girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade ederek, bu maçtan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti.

        ELAZIĞSPOR CEPHESİ

        Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu ise maça iyi başladıklarını ancak Mehmet Nas'ın sakatlanmasının ardından oyun planlarını değiştirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Mehmet'in sakatlığının ardından rakip takımın baskıyı artırdığını dile getiren Saraloğlu, toparlanmak için mücadele ettiklerini belirterek, "İkinci yarıda yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle aslında oyunun kontrolü elimize geçti. Maalesef skoru bulacak net pozisyon bulamadık'' diye konuştu.

        Önlerinde 7 maç daha olduğunu belirten Saraloğlu, gelecek maçlarda toplayabildikleri kadar puan toplayıp yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

        Elazığsporlu futbolcu Mehmet Nas da iç sahada oynadıkları bu maçı kazanmaları gerektiğini ancak aldıkları 1 puanın bile takımı ligde bırakmaya yetebileceğini belirtti.

        Kaleci Vanja Ivesa ise bu karşılaşmada alınan 1 puanın değerinin 7 maç sonunda anlaşılacağını ifade etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa