Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer - Futbol Haberleri
        • 1

          10 MİLYON EURO'YA RET
          F.Bahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'ın menajeri Ömer Uzun, İtalyan TMW'ya oyuncusuyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Uzun, "Salih Uçan, devamlı kendini geliştiriyor ve bir sürü scout kendisini izliyor. Özellikle Portekiz'den teklifler var ama Fenerbahçe, Salih için yapılan 10 milyon euro'luk teklifi de reddettiğini açıklamıştı" dedi.

        • 2

          "40'A KADAR DEVAM"
          Dünyaca ünlü futbol dergisi WorldSoccer'a konuşan 33 yaşındaki Dirk Kuyt, "Hâlâ güçlüyüm ve futbol oynamaktan zevk alıyorum. Yapabileceğim her şeyi yaptığımdan emin olmak istiyorum" diye konuştu.

        • 3

          Daha önce Hollanda basınına verdiği bir röportajda "Fenerbahçe beni gençleştiriyor" diyen Kuyt, 40 yaşına kadar futbol oynamak istediğini söyledi. Yıldız futbolcu, dünyaca ünlü futbol dergisi World- Soccer'ın nisan sayısına gelecek planlarıyla ilgili konuştu; daha uzun yıllar futbol oynayacağını söyledi.

        • 4

          Şu anda kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Mr. Duracell, "Hâlâ çok güçlüyüm ve futbol oynamaktan büyük zevk alıyorum. Ryan Giggs gibilere bakıyorum ve kıskanıyorum. Ben de 40 yaşıma kadar oynamak istiyorum. Benim için en önemlisi, her şeyimi sahaya verebilmektir" derken, futbolu yakın zamanda bırakmayı düşünmediğini ifade etti.

          (Takvim)

        • 5

          İLK İMZA GELİYOR
          Süper Lig’in bitimine az bir süre kala Galatasaray’da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir yandan Roberto Mancini’nin açıklamaları gündemi belirlerken, Ünal Aysal’ın Florya’daki etkisini arttırma çabaları da gözlenmekte.

        • 6

          Bu gelişmelerden bağımsız olarak ise sarı-kırmızılı yönetim transferde somut adımlar atmaya başladı. Önümüzdeki sezon için Roberto Mancini kafasındaki kadroyu oturtmak istiyor. Bu doğrultuda ilk adımlar da atılmış durumda.

        • 7

          İtalyan teknik adamın direktifleri doğrultusunda iç transferde sözleşmesi bitecek oyuncularla masaya oturulacak. Bu gelişmelerin ardından masaya oturulan ilk isim Ceyhun Gülselam oldu. Gülselam ile Galatasaray Yönetimi üç yıllık yeni sözleşme için el sıkıştı.

        • 8

          Piyasa değeri yaklaşık 2 milyon Euro olan Ceyhun’u Galatasaray elinden kaçırmak istemiyor. Galatasaray’da sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncular arasında; Didier Drogba, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan gibi isimler de bulunuyor. Drogba ile müzakereler hâlâ sürmekte. Takımın kaptanı ve camianın çok sevdiği Sabri’nin de sarı-kırmızılı formadan ayrılma ihtimali çok az.

          (Eurosport)

        • 9

          MANCİNİ VE DROGBA ADA'YA...
          İngiliz basını dün iki iddia birden ortaya attı. İlk olarak, sezon sonunda 18 yıldır çalıştırdığı Arsenal’den ayrılacağı ileri sürülen Arsene Wenger’in yerine Mancini’nin geçebileceği yazıldı. 10 aday arasında İtalyan hocanın şansının yüksek olduğu belirtildi.

        • 10

          Yine Ada medyası, Chelsea’ye dönüp dönmeyeceği tartışılan Drogba’nın Juventus’a gideceğine yer verdi.

        • 11

          BELHANDA, F.BAHÇE'YE GELMEK İSTİYOR
          Fenerbahçe'nin geçen sezon Montpellier'de oynadığı dönemde transferini bitirmek için çok uğraştığı Belhanda, yine Kanarya'nın gündeminde... Ama bu kez talip Kanarya değil, tam tersine Faslı yıldızın kendisi...

        • 12

          Montpellier'den Dinamo Kiev'e transfer olan oyuncunun, menajeri ile görüşerek, Ukrayna'da yaşanan iç savaş nedeniyle bu ülkeden 'kaçmak' istediğini belirttiği ve "Ailemle daha güvenli bir ülkeye gitmek istiyorum. Şu anda ortam güvenli ama her an değişebilir. Bu koşullarda futbol oynamak zor. Başka ülkeye gitmeliyiz. Bana takım bul" talimatı verdiği öğrenildi.

        • 13

          24 yaşındaki yıldızın menajeri Constantin Dumitrascu ise F.Bahçe'ye "Belhanda'yı alır mısınız?" diye sordu. Menajer dün yaptığı açıklamada da "F.Bahçe'ye gitmemesi için neden yok. İyi teklif yapılırsa F.Bahçe forması giyer" dedi.

        • 14

          Teknik direktör Ersun Yanal da Belhanda için "Bu tip bir yıldıza ihtiyacım var" diye rapor vermişti. Bu sezon Dinamo Kiev ile 17 maça çıkan Belhanda, 5 gol atıp 3 de asist yaptı. Avrupa Ligi'nde ise 8 maçta 1 gol ve 1 asistle oynadı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe, oyuncuyu 6-7 milyon euro'luk bir maliyetle renklerine katabilir.

          (Fotomaç)

        • 15

          MİKEL İDDİASI
          Sezon başında adı sık sık Galatasaray ile anılan John Obi Mikel için sarı-kırmızılıların devrede olduğu iddia edildi. İngiliz basınına göre; sezon sonu takımdan ayrılmak isteyen Mikel için Galatasaray'ın teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Chelsea ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusu için Chelsea'nin yüksek bir bonservis bedeli isteyebileceği de belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa