Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş'ta kombine satışları başladı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş'ta 2008-2009 futbol sezonu için kombine kart satışlarına başlandı.

        Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, BJK İnönü Stadı'nın yerine yapılacak yeni stat projesiyle ilgili yasal prosedür ve izinlerin alınma sürecinin sürmesi nedeniyle ve taraftarların isteği üzerine, yeni sezon kombine kart satışlarına, BJK İnönü Stadı üzerinden başlanmasını ve gerekli izinler alındıktan sonra maçların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını kararlaştırmıştı.

        Beşiktaş'ın bu sezona mahsus olmak üzere Atatürk Olimpiyat Stadı'nı kullanması halinde, kombine kart sahiplerine BJK İnönü Stadı'nda bilet aldıkları yerlerin emsali konumundaki tribünlerden yer verileceği, ayrıca aynı bölgeden bir kombine kartın daha kendilerine bedelsiz olarak sunulacağı bildirildi. Böylelikle 2008-2009 sezonu için BJK İnönü Stadı'ndan 1 adet kombine kart alan taraftarlar, maçların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması halinde 2 adet kombine kart sahibi olacak.

        Bugün başlayan kombine kart satışlarının 9 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edeceği, 12 Haziran ile 21 Haziran tarihleri arasında eski kombine kart sahiplerine eski yerlerini almak üzere öncelik tanınacağı kaydedildi.

        Bu arada bu ay içinde kombine kart alanlar, kartlarını 1 peşin 5 taksit ile alırken, Temmuz ayı içerisinde kombine kart alanlar kartlarını 1 peşin 4 taksit ile, Ağustos ayı içerisinde kombine kart alanlar ise kartlarını 1 peşin 3 taksit ile satın alabilecek.

        Kombine kart satışları, BJK İnönü Stadı altında yer alan Kombine Kart Satış Merkezi'nden, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden ve ''www.biletix.com'' internet sitesinden yapılıyor.

        Kombine kart fiyatları ise şöyle:

        VIP Üst D .....: 6.500 YTL

        VIP Üst B-E ...: 4.500 YTL

        VIP Üst A-F ...: 2.300 YTL

        VIP Alt A-F ...: 1.800 YTL

        VIP Alt B-E ...: 2.800 YTL

        VIP Alt C-D ...: 3.300 YTL

        Numaralı Orta .: 2.100 YTL

        Numaralı Kenar : 1.550 YTL

        Kapalı Üst ....: 1.200 YTL

        Kapalı Alt ....: 975 YTL

        Yeni Açık .....: 400 YTL

        Eski Açık .....: 350 YTL

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa