Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Hakeme tokat attı, futbolu bıraktı - Futbol Haberleri

        Zonguldak'ta oynanan ikinci amatör küme maçında gördüğü kırmızı kart sonrası hakeme tokat atan futbolcu Ramazan Başoğlu, basın açıklaması yaparak hakemden özür diledi ve yaşadığı utanç nedeniyle futbolu bıraktığını bildirdi.

        Gökçebeyspor'un oyuncusu Başoğlu, Karamusaspor ile geçen hafta sonu yapılan karşılaşmada, takımı 5-1 galipken 89. dakikada kırmızı kart gördü. Kendisine gösterilen karta sinirlenen futbolcu, maçın orta hakemi Tuncay Uzun'a tokat attı.

        Olayın ardından kulübüyle ilişiği kesilen Başoğlu, antrenörü Oğuz Yılmaz ve kulüp yöneticisi Semih Aratoğlu ile Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna giderek, hakemden özür dilemek amacıyla basın açıklaması yaptı.

        Hakeme tokat attığı için pişman olduğunu, vicdan azabından gözüne uyku girmediğini anlatan Başoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

        ''Ailem de yaptığım hareketten dolayı çok kızdı. Kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Tuncay Uzun, ailesi ve hakem camiasından özür diliyorum. Yaptığım hareketi kimse bana yakıştırmadı. Bu utanç nedeniyle futbolu bırakma kararı aldım.''

        Futbolcu Ramazan Başoğlu'nun, kendisiyle yüz yüze görüşmek istememesine karşın hakem Tuncay Uzun'un odasına giderek, özür dilediği öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa