Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor'da 4 imza! - Futbol Haberleri

        Bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Akçaabat Sebatspor'dan Necdet Kaba ile 5, Zafer Aydoğdu ile 3, Arsinspor'dan Mustafa Yumlu ve Selçuk Yıldırım ile de 5'er yıllık sözleşme yaptılar.

        İmza töreninde konuşan kulüp basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Levent Erkuloğlu, yönetim kurulu olarak göreve geldikleri günden bu yana teknik heyet ile diyalog halinde takımı yeniden yapılandırma sürecine girdiklerini ve bir dizi transfer gerçekleştirdiklerini belirtti.

        Transferleri yaparken Trabzonspor'u kısa sürede zirveye taşıyacak oyuncular ile genç oyuncuları kadroya dahil etmeyi amaçladıklarını ifade eden Erkuloğlu, şunları söyledi:

        ''Bu hedeflerden ikincisine yönelik olarak 4 genç oyuncumuzu kadroya dahil ediyoruz. Bu gençlerimizin, geçmiş göz önüne alındığında ne büyük önem taşıdıkları ortadadır. Unutulmamalıdır ki Trabzonspor, geçmişte çevre illerden aldığı futbolcularla büyük başarılara imza atmıştır. Bu arkadaşlarımızın da uzun yıllar Türk futboluna büyük hizmetler edeceklerine Trabzonsporumuzu başarıyla temsil edeceklerine ve büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Bu transferlerin camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.''

        Erkuloğlu, pilot takım kurma düşüncelerinin olduğunu ve bu doğrultuda birçok genç oyuncuyu daha kadrolarına dahil etmeyi düşündüklerini de sözlerine ekledi.

        -TONY SYLVA GELİYOR-

        Trabzonspor, Fransa'nın Lille takımında oynayan Senegalli kaleci Tony Sylva'yı bugün İstanbul'a getiriyor.

        İstanbul'da bugün yapılacak son görüşmenin ardından transferin netlik kazanması bekleniyor.

        Sylva'nın anlaşması halinde de Trabzon'a gelmeyeceği, ülkesinin milli takım kampına döneceği belirtildi. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa