Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig "Başıma gelmedik kalmadı!" - Futbol Haberleri

        Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eskişehirspor'da bir dönem yöneticilik yaptığını belirterek, ''Eskişehirspor yüzünden başıma gelmedik kalmadı'' dedi.

        Sarar, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'u 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'e çıkaran herkese teşekkür ettiklerini belirterek, ligin yeni ekibi Eskişehirspor'un kente güzel bir hava kattığını bildirdi.

        Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehirspor sayesinde kentin güzel bir hava yakaladığını ifade eden Sarar, şöyle konuştu:

        ''Eskişehirspor'un Turkcell Süper Lig'e yükselmesinin ardından, bazı tartışmalar oldu. Bazı yöneticiler kentin kulübe yeteri kadar destek olmadığını iddia etti. Eskişehir Ticaret Odası olarak Eskişehirspor'a 125 bin YTL verdik. Bu parayı vermemiz yasak. Suç işledik. Esnafın parasını veremeyiz. Bu 10 bin kişinin parası. Benim param olsa dağıtırım. Zamanında dağıttım. 1996'da dönemin belediye başkanı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Aydın Arat, (getir) dediği zaman gittim bankadan kredi aldım. Kendi cebimden para verdim. Futbolcu transferleri için şahsi çekler kullandım. Evime haciz geldi. Fabrika telefonlarım kapandı. Eskişehirspor yüzünden ağır ceza mahkemesinde yargılandım. Eskişehirspor nedeniyle başıma gelmedik kalmadı. Böyle rezillikler çektim.''

        A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa