Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Başesgioğlu'nun güveni tam - Futbol Haberleri

        Bakan Başesgioğlu, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, (A) Milli Takım'ın Portekiz maçı ve kalan 2 maçıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Portekiz maçını kazanmayı çok arzu ettiklerini, çok istediklerini ifade ederek, ''İnanıyorum ki, çocuklar da o bilinçle sahaya çıktılar. Ellerinden geleni yaptılar. Ama bu futbol, her zaman düşündüğünüz oyun planını sahada uygulamanız mümkün olmuyor'' dedi.

        Sonuçta galip gelenin Portekiz Milli Takımı olduğunu belirten Başesgioğlu, ''Burada eleştiriler ve teknik analiz yapmak benim işim değil. Belki en doğrusu turnuva bittikten sonra bu analizleri yapmak. Çünkü Milli Takım'ın daha 2 maçı var, 6 puan duruyor'' diye konuştu.

        Devlet Bakanı Başesgioğlu, grupta Portekiz dışındaki takımların şanslarının eşit olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

        ''Bu takımların birbiriyle maçları var. Dolayısıyla bu 2 maçı bizim kazanmamız lazım. Kazanırsak, ikinci tura geçme şansımız halen devam ediyor. Bunun için artık Portekiz maçına takılıp kalmamak lazım. Kamuoyu da Milli Takım Teknik Heyeti de zannediyorum öyle yapıyorlar.''

        Kalan 2 maçın önemine de değinen Murat Başesgioğlu, ''Çarşamba günkü maç önemli bir maç, ev sahibiyle oynuyoruz. Ondan sonra Çek Cumhuriyeti ile oynayacağız. Bizim inancımız devam ediyor. Biz zorları başarmış bir ülkenin çocuklarıyız. İnşallah çocuklar milletimizin beklediği bu başarıyı bize yaşatırlar diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa