Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Edu'ya iki talip birden! - Futbol Haberleri

        İtalyan ve İspanyol kulüplerinin kanca attığı Diego Lugano’dan sonra Fenerbahçe defansının bir diğer başarılı ismi Edu Dracena’ya, Fransa’dan iki talip birden çıktı.

        Fransız liginin köklü kulüpleri Paris Saint Germain ve Monaco’nun, Brezilya Milli Takımı’nda da görev yapan Edu’yu, sarı-lacivertli yönetimden resmen istedikleri belirlendi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; PSG ve Monaco kulüpleri temsilcilerinin, Fenerbahçe ile temasa geçerek başarılı bir sezonu geride bırakan 27 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelini sordukları öğrenildi. Edu’nun bonservis bedelini 10 milyon euro olarak bildiren sarı-lacivertliler, Fransız ekiplerine bu futbolcuyu satma niyetinde olmadığını da iletti.

        Fransa’yı istemedi PSG ve Monaco’nun, Fenerbahçe’den sonra Edu ile de temasa geçerek resmi teklif ilettikleri, ancak olumsuz yanıt aldıkları kaydedildi.

        Fransa Ligi’nin Avrupa’da çok gözde olmadığını düşünen tecrübeli oyuncunun, büyük hedefler belirleyen Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon için oluşturacağı güçlü kadronun içinde yer almadığı istediği ve PSG ile Monaco temsilcilerine, “Hayır” cevabını verdiği ifade edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa