Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Sakaryaspor hocasını arıyor - Futbol Haberleri

        İstanbulspor maçından sonra sezon sonuna kadar opsiyonlu olarak anlaştıklarıteknik direktör Coşkun Demirbakan ile geçen hafta yollarını ayıran yönetim yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

        Yönetimin takımla yeterince ilgilenmediği şeklinde yerel basında yer alan haberleri değerlendiren Hacıeyüpoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferler için süreleri olduğunu ve bu süreyi gerektiği şekilde kullanacaklarını belirtti.

        Teknik direktörü belli olan bazı kulüplerin transfer yaptığını kaydeden Hacıeyüpoğlu, şunları söyledi:

        ''Hocası belirli olan takımlar bir veya iki transfer yaptı, ama onun dışında herkes bütçelerini oluşturmayı bekliyor. Bu işler hayali bütçelerle olmuyor. Öncelikle kendi kaynaklarınızı oluşturmanız gerekiyor. Yönetim olarak sözleşmesi devam eden futbolcularımızla birebir görüştükten sonra, teknik direktörümüzü belirleyeceğiz. Kamp temmuz başı gibi olur. En az 20 günlük süre de oradan var. Ayrıca bizim devam eden sözleşmelerimiz dolayısıyla kurulu bir kadromuz da var. Sadece 5 futbolcumuzun sözleşmesi bitti. Bunların yerine illaki de futbolcu alacağız diye bir şey yok. Mevkilerine göre belki 2, belki de 3 tane futbolcu alacağız.''

        Yerel basında yer alan haberlerdeki gibi panik içinde olmadıklarını kaydeden Hacıeyüpoğlu, ''Bizde panik olacak bir şey yok, ama yerel basın haber yapamadığı için sürekli dayanaksız haberler yapıyor. Yarından itibaren bir hafta boyunca beşerli gruplar halinde futbolcularımızla görüşeceğiz. Ondan sonra da teknik direktörü belirleyeceğiz. Anlaşmayı düşündüğümüz teknik direktör hakkında isim vermek istemiyorum'' diye konuştu.

        -''DEDİKODULAR HER ZAMAN BU DÖNEMLERDE ÇIKMIŞTIR''-

        Sakaryaspor'un ekonomik dar boğaza girmesi nedeniyle satılacağı yönünde yerel gazetelerde çeşitli haberler yer aldığını belirten Hacıeyüpoğlu, şunları söyledi:

        ''Bizim kulüp her yıl alınır ve satılır, bu haberler hiçbir zaman bitmez, ama yine Büyükşehir Belediyesi devam eder, gider. Her zaman olduğu gibi. Bunları olağan haberler olarak görüyoruz. Varsa görüşmek isteyen zaten kulübün sahibi belli, Büyükşehir Belediyesi. Gider ve görüşür. Bizi ilgilendirmiyor. Yönetim olarak işimize devam ederiz. Dedikodular her zaman bu dönemlerde çıkmıştır ve her zaman da zarar gören Sakaryaspor olmuştur. Yönetimler kalıcı değildir. Yorulup da istifa etmesi gerekenler varsa istifa eder, ama o da yok şu anda.''

        Orta saha oyuncusu Mustafa Pektemek'i Gençlerbirliği'ne, defans oyuncusu Mehmet Uslu'yu da Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü'ne sattıklarını kaydeden Hacıeyüpoğlu, transferde kulüp menfaatlerini ön planda tuttuklarını belirtti.

        Futbolcu alırken transfer ücreti ödedikleri gibi, satarken de para alacaklarını ifade eden Hacıeyüpoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

        ''Mustafa'ya Gençlerbirliği gibi bir kulüp talip olmuş, peşin para da veriyor. Hayır ben Mustafa'yı satmam mı diyeceğim? Bir futbolcunuza talip olunuyorsa ve para veriliyorsa satacaksınız. Tutmak istiyorsanız, o zaman hayır ben bu futbolcumu satmıyorum ve futbolcumdan faydalanmak istiyorum diyeceksiniz. O anlamda söz konusu para bizim için iyi bir fiyattı ve kulübün menfaati olduğu için biz de verdik.''

        Hacıeyüpoğlu, kaleci Martinez'in transferi konusunda Antalyaspor ile anlaşmaya varmak üzere olduklarını belirterek, konunun yakın bir zamanda netleşeceğini söyledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa