Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzon'da kombine kuyruğu - Futbol Haberleri

        Daha önce 9 Haziran Pazartesi günü satışa sunulacağı açıklanan kombine kartlar, taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine bugün Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde satışa çıkarıldı.

        Eski yıllara oranla taraftarlardan kombine kartlara daha fazla talep gelirken, Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde kuyruklar oluştu.

        Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan Giray Kaçar, Almanya'nın Unterhaching takımından Ceyhun Gülselam, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından Hrvoje Cale, Belçika'nın Germinal Beerschot takımından Gustavo Colman, Manisaspor'dan Selçuk İnan, Bursaspor'dan Egemen Korkmaz, Altınordu'dan kaleci Yakup Bugun, Dardanelspor'dan İsmail Özeren ve Buğra Erdoğan ile, son olarak Kayserispor'dan Gökhan Ünal olmak üzere kadrosuna 10 futbolcu katan bordo-mavili kulübün, bu sezon yapılan transferler sonrası en az 15 bin bilet satmayı hedeflediği kaydedildi.

        Kombine kartlar, VİP Tribünü için 2 bin 500, Kapalı 1 (B-C-F-G Blok) için bin YTL, Kapalı 2 (A-D-E-H Blok) 750 YTL, Maraton Tribün için 300 YTL, Açık Tribün için de 100 YTL'den satılıyor. Kombine kart alan taraftarlara kredi kartına 10 taksite kadar imkan tanınıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa