Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yozgatlı imzaya geliyor - Futbol Haberleri

        Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Çeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, prensipte anlaştıkları Mehmet Yozgatlı'nın 10 Haziran salı günü Gaziantep'e gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağını söyledi.

        Bugüne kadar Murat Şahin, Mustafa Cevahir, Hakan Bayraktar ve Erman Özgür'e imza attırdıklarını, transferlerin aralıksız süreceğini ifade eden Çeker, geçen sezonun ikinci yarısında göreve gelen teknik direktör Nurullah Sağlam'la da resmi mukavele yapacaklarını belirtti.

        Çeker, geçen sezon takımda kiralık olarak oynayan ve bonservisi Shaktar Doneks takımında bulunan İvan De Souaza için de harekete geçtiklerini, bu oyuncuyu alabilmek için girişimlerin sürdüğünü ifade etti.

        Bilal Çeker, teknik kadro ve kulüp başkanı İbrahim Kızıl'ın yeni sezonda söz verdikleri gibi çok iyi bir kadro kurmaya çalıştıklarını söyledi.

        Transfer çalışmalarını birçok koldan çok ciddi olarak yürüttüklerini ifade eden Çeker, sözlerini şöyle sürdürdü:

        ''Bu yıl daha farklı bir transfer politikası izliyoruz. Şu ana kadar 4 transfer yaptık. Son olarak Beşiktaşlı futbolcu Mehmet Yozgatlı ile el sıkıştık. Eksiklerimizi yavaş yavaş gideriyoruz. Önümüzde zamanımız var. Görüşme halinde olduğumuz, prensipte anlaştığımız oyuncular var. Fiyat yükselmesinden endişe ettiğimiz için isim açıklamıyoruz. Transferde hata payını en az seviyeye indirebilmek için çok ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Kulübede oturacak oyuncu almayacağız. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Avrupa'da, Brezilya'da çok ciddi bir çalışma yürüttük. İşini bitirdiğimiz oyuncuları kentte davet edilip imzaları attırılıyor. Biz, başarılı, taraftarın güvendiği, kaliteli bir takım yaratmak istiyoruz.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa