Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Böyle olur oligarkların tatili - Makro Ekonomi Haberleri

        Geçtiğimiz yıl dünyanın 5. büyük yatı olan 115 metrelik "Pelorus" ile Bodrum'da tatil yapan dünyanın sayılı zenginlerinden Rus işadamı Roman Abramoviç, bu kez Antalya Belek'i seçti. Abramoviç'in geceliğine 25 bin dolar ödeyeceği Calista Luxury Resort'un 'Leo' adındaki özel villası, seçkin misafirlerine en lüks hizmetleri sunuyor.

        Şarapova da yolda...

        Muslukları ve çöp kutusu bile altından olan bin 500 metrekarelik görkemli villanın içinde; 1 helikopter, kişiye özel golf sahası, otelden bağımsız resepsiyonu, sinema salonları, özel restaurantı ve SPA merkezi de yer alıyor. Abramoviç'in ardından Calista'nın bir diğer konuğu ise kortların ünlü ismi Maria Şarapova olacak. Güzel tenisçi de tatilini Leo'da yapacak.

        Abramoviç'in gecesi 25 bin $

        Roman Abramoviç, tatil için Antalya'yı seçti. Zengin Rus'un gecesine 25 bin $ ödeyeceği villa, pırlanta ve altınla inşa edildi.

        Para bol olunca sefası da ayrıntılı oluyor... Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Rus işadamı Roman Abramoviç, yaz tatilini Antalya Belek'te geçirmeye hazırlanıyor. Ünlü işadamının geceliğine 25 bin dolar vereceği Calista Luxury Resort'un "Leo" adındaki özel villası ise misafirlerine en lüks hizmeti sunuyor. Bin 500 metrekarelik devasa villanın duvarlarını, Swarovski taşlar süslüyor. Villanın sadece muslukları değil, tuvaletindeki çöp kutusu bile altından... Ayrıca içinde 1 helikopteri, kişiye özel golf sahası, özel restaurantı, otelden bağımsız bir resepsiyonu, hobi ve sinema salonları ile konforlu bir SPA merkezi de yer alıyor.

        Geçen yıl Bodrum'daydı

        Dünyanın 5'inci büyük yatı olan 115 metrelik "Pelorus" ile geçen yıl Bodrum'a tatile gelen Rus işadamı Abromoviç, yaklaşık 115 milyon euroluk yatı ile Beyaz Cennet'in koylarına demir atmıştı. Ünlü işadamı, Türkiye'deki tatilini içinde helikopter, mini denizaltı, yüzme havuzu ve sinema salonu olan yatta geçirmişti.

        24 saat kahya hizmeti

        Misafirler, deneyimli personelin yapacağı her türlü masaj, terapi ve bakımlardan yararlanabiliyor. VIP villada ayrıca 24 saat kahya ve sekreterya hizmeti de veriliyor. İsteğe göre özel günlerin organizasyonları da eksiksiz olarak yapılıyor.

        Şarapova da gelecek

        Abromoviç'in ardından Calista'nın bir diğer konuğu, kortların seksi ismi Maria Şarapova olacak. Güzel tenisçi de tıpkı yurttaşı Abromoviç gibi geceliği 25 bin dolardan villa Leo'da kalacak. Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ, ünlü işadamının uzun incelemelerden sonra rezervasyon yaptırdığını açıkladı.

        TAKVİM

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa