Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Maldonado iddialı konuştu! - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe futbol takımının kaptanı Alex'in daveti üzerine Brezilya'nın Curitiba kentine giderek, Brezilyalı oyuncunun kızının doğum günü kutlamasına katılan Şilili futbolcu, burada bulunan FBTV ve Fenerbahçe Dergisi'nin sorularını yanıtladı.

        Kulübün internet sitesinde de yayınlanan röportajında Maldonado, 2007-2008 sezonunun kendisi için hiç de iyi geçmediğini, ancak yeni sezonda başarılı bir performans ortaya koymak istediğini kaydetti.

        Geçen sezonki performansıyla eleştirilen Maldonado, yeni sezonda kendisini göstermesi gerektiğine inandığını belirterek, şöyle konuştu:

        ''Benim için sene güzel gitmedi diyebilirim. Çünkü oynadığım zamanlarda gerçek Maldonado'yu gösteremediğime inanıyorum. Fakat göstermem gerektiğine de inanıyorum. Çünkü ben bu değilim. Fenerbahçe için de artık geçmişe değil, geleceğe bakmamızın zamanı. Özellikle iyi bir şekilde çalışıp, geçmişten derslerimizi alıp, önümüze bakmamız ve iyi sonuçları almamız gerekiyor. Bunda da her şeyin başı çalışmaktan geçiyor. Benim açımdan her ne kadar güzel geçmediyse de önümüzdeki sezon için geçmişe bakmanın yararlı olmadığını düşünüyorum. Önümüzdeki sezonun Fenerbahçe adına yararlı geçeceğini düşünüyorum.''

        -''GELDİĞİMDE SAKAT DEĞİLDİM''-

        Sakatlığıyla ilgili spekülasyonlara da değinen Şilili futbolcu, ''Şu anda durumum iyiye gidiyor. Sezon başladığında kendimi hazır olarak takıma sunacağım'' dedi.

        Fenerbahçe'ye geldiğinde çalışmalara iyi bir şekilde başladığını, ancak daha sonra sakatlık geçirdiğini anlatan Maldonado, şunları kaydetti:

        ''Biliyorsunuz ki, ben ilk geldiğim zaman sakat değildim, iyi bir şekilde başlamıştım. Fakat bir sakatlık yaşadım. Daha sonra tam iyileştim derken, bu sefer de fubis bölgesinden bir sakatlık yaşadım. Fakat şu anda durumum iyiye gidiyor. Kendimi bir an önce iyileştirmem gerekiyor. Bunu ben de biliyorum. Çünkü Fenerbahçe için önemli bir futbolcu olabilmek ve sürekli forma giyebilmek için, hem çalışmam hem de sağlık olarak kendimi iyi tutmam gerekiyor. Bu bakımdan da sakatlığımın durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor ve sezon başladığında da kendimi hazır olarak takımıma sunacağım diye konuştu.''

        Son 4 ay içinde özellikle forma giydiği zamanlarda kendisini yüzde 100 hazır hissedemediğini ifade eden Şilili futbolcu, bundan sonra oynamak için kendisini yüzde yüz sahaya vermesi gerektiğini anlatarak, ''Bu her zaman böyle olmalıydı. Bu yüzden de, Fenerbahçe için önemli bir futbolcu olmak için kendimi iyi hissetmem ve iyi çalışıp takımda yer etmem gerekiyor. Bunun için de her şeyin başı sağlıktan geçtiği için, ilk başta bu ufak sakatlığımı gidermeye çalışıyorum'' dedi.

        -''BAŞARIDA PAY SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM''-

        Türkiye'ye ve Fenerbahçe taraftarına da mesaj gönderen Şilili futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

        ''Ben bu sene mutlu olmak istiyorum. Mutluluğun da anahtarının Fenerbahçe'nin başarısından geçtiğini biliyorum. Özellikle kendi adıma da iyi bir sene geçirmek istiyorum. Fenerbahçe her zaman için en iyiyi hedefleyen, aynı şekilde bu hedefleri doğrultusunda koşan bir ekip. Ben de başarı kazandığımızda bu başarıda söz ve pay sahibi olmak istiyorum. Bunun için de çok çalışmam gerektiğini biliyorum ve hepimiz için mutlu bir sene geçirmeyi diliyorum.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa