Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Aslan hocasını buldu! - Futbol Haberleri

        Vatan gazetesinde yer alan habere göre, G.Saray teknik direktör işine çok fazla Fransız kalamadı ve Alain Perrin’le anlaştı. Skibbe’den vazgeçen ve Deschamps’tan da olumsuz yanıt alan Cimbom yönetimi, geçen sezon Lyon’u ligde şampiyon yapıp, Fransa Kupası’nı kazandıran ama buna rağmen görevine son verilen Perrin’le el sıkıştı.

        "TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZÜ BELİRLEDİK" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

        Lyon’la 2 yıl daha sözleşmesi olmasından dolayı yaklaşık 4 milyon Euro’luk tazminat alacağı bulunan Fransız teknik adam bu parayı tahsil etmeyi bekliyor. Bu nedenle de G.Saray’la anlaşma yaptığı şu an için açıklanmıyor. Perrin’in tazminatını alması halinde yönetimin yeni hocalarının Alain Perrin olduğunu ilan etmesi bekleniyor.

        ÇİFTE KUPA

        1993’TE A takım teknik direktörlük kariyerine başlayan Perrin, Troyes’yı 6 sezonda 3 kez lig atlatarak Ligue 1’e çıkardı ve UEFA Kupası’na katılma hakkı kazandı. 2002’de Marsilya’ya Drogba’yı Fransa rekoru olan ücretle transfer etti. Sochaux’ya 2007’de Fransa Kupası’nı kazandırırken, geçtiğimiz yıl da Lyon’u lig şampiyonluğuna taşıdı ve Fransa Kupası’nı kazandırdı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa