Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Hasan Ali Kaldırım, İstanbul'a geldi.

        Sarı-lacivertli takımın Kayserispor'dan transfer etmeyi planladığı Hasan Ali Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2.5 sezon Kayserispor formasını gururla giydiğini belirterek, ''Şu an Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. En büyük camiaya geldiğimin bilincindeyim'' dedi.

        Genç futbolcu, birkaç haftadır transfer görüşmelerinin sürdüğünü vurgulayarak, ''Neler yapmam gerektiğini biliyorum. Kulübe hizmet etmek istiyorum. Taraftarların önüne çıkacağım ilk günü iple çekiyorum. Biraz heyecan var. Uzun yıllar bu takımda forma giymek istiyorum. Sembol olmak istiyorum'' diye konuştu.

        Bütün Türkiye'nin gurur duyduğu bir oyuncu olmayı hedeflediğini kaydeden Hasan Ali, ''Öncelikle Fenerbahçe'de kalıcı olmak istiyorum. Büyük başarılar hedefliyorum. Milli takımın da vazgeçilmezi olmaya çalışacağım. Aykut Kocaman ile de bir görüşmem olmadı. Kafamda başka bir kulüp yok. Nereye geldiğimi biliyorum. Taraftarları hiçbir zaman üzmeyeceğim. Hep beraber büyük başarılara imza atacağız. Varımı yoğumu bu kulüp için harcamak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

        Öte yandan Fenerbahçe, Kayserisporlu futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın transferi için görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa