Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Medical Park Antalyaspor, Hakan Arıkan - Futbol Haberleri

        Medical Park Antalyaspor Tesislerinde düzenlenen imza törenine yöneticiler Bülent Yıldırım ve Emin Altıner ile kaleci Hakan Arıkan katıldı.

        Törende konuşan Yıldırım, Hakan Arıkan'ın Türk sporunun yetiştirdiği en önemli kalecilerden biri olduğunu belirterek, Arıkan'ın sadece kaleciliği ile değil, duruşu, takım arkadaşları ve teknik direktörleriyle uyum içinde çalışmasıyla her zaman örnek sporcu kişiliğini gösterdiğini kaydetti.

        Medical Park Antalyaspor'un Arıkan'ın performansını uzun zamandır incelediğini vurgulayan Yıldırım, ''Takımımız, teknik kurulumuzun, teknik direktörümüzün ve genel menajerimizin tespitleri sonunda Arıkan'ı bünyesine katmaya karar vermiştir. Bunun neticesinde Arıkan ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olmasını dilerim''diye konuştu.

        Arıkan'ın Medical Park Antalyaspor'da görev yaptığı sürede sadece takıma değil, Türk sporuna başarılı bir kaleci olarak katkı sağlayacağına inandığını kaydeden Yıldırım, ''Arıkan'ın kısa zamanda A Milli Futbol Takımı'nda görev alacağını inanıyorum. Daha önce ortaya koyduğu performansla Arıkan A Milli Futbol Takımı'nda 12 defa görev aldı. Arıkan'ın takımımızda görev yaptığı sürede ortaya koyacağı performansla milli takım teknik direktörünün ilgisini çekip, milli takımımıza da uzun yıllar hizmet edeceği kanısındayız. Oldukça genç ancak önemli tecrübelere sahip örnek bir sporcuyu takımımıza katmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz''

        Arıkan da daha önce takımın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı görüşmelerde Medical Park Antalyaspor'un artık bir başarı yakalaması gerektiği yönünde konuştuklarını söyledi.

        Bu amaçla hedeflerinin başarılı bir sezon geçirerek Avrupa kupalarına kalmak olduğunu ifade eden Arıkan, ''Çünkü Medical Park Antalyaspor'un geçmiş dönemlerinde sürekli üst sıralara tırmanma çabası vardı. İnşallah bu ve gelecek sezon bunu başaracağız. Amacı olan bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Amacı olan bir hoca ve oyuncu işbirliği ile çalışacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

        Konuşmaların ardından kendisini 2 yıl Medical Park Antalyasporlu yapan imzayı atan Arıkan, daha sonra Medical Park Antalyaspor forması giydi ile atkısını taktı.

        Geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nun kalesini koruyan 29 yaşındaki kaleci Hakan Arıkan ile Medical Park Antalyaspor 5 Mayıs'ta 2 yıllık ön protokol anlaşması imzalamıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa