Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu Çok üzgünüz! - Futbol Haberleri

        Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, son haftalarda iyi bir grafik yakaladıklarını ancak Manisa ekibi karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

        İlk 8 içerisinde ligi tamamlama hedefleri doğrultusunda Manisaspor karşısında alınacak galibiyetin kendilerini çok rahatlatacağını anlatan Kahramanlı, ''Ama beklediğimiz performansı gösteremediğimiz için istediğimiz puanları hanemize yazdıramadık. Bu yüzden çok üzgünüz'' dedi.

        Bu hafta kendi sahalarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını anımsatan Kahramanlı, şunları kaydetti:

        ''Manisa'da alınan kötü sonucu bu hafta kendi sahamızda telafi edeceğiz. Çünkü hedeflerimizi yakalayabilmemiz için bunu başarmak zorundayız. Geçen haftaki maçı kaza olarak değerlendirmeliyiz. Futbolda yenmek de var, yenilmek de. Geçen hafta kötü bir sonuç aldık. Ama bu hafta buna izin vermeyeceğiz. İstanbul ekibiyle yapılacak maçın önemini takımdaki herkes biliyor ve ona göre hazırlıklarını yürütüyor.''

        18 Mart'ta yapılacak maça tüm taraftarları davet eden Kahramanlı, ''Maç sırasında taraftarımızın gücünü hissetmek bize iyi geliyor. Önceki hafta ligin ikinci yarısında kendi evimizdeki ilk galibiyetle tanıştık. Bu hafta da galibiyet sevincini yaşamalıyız. Bunun için taraftarın gücümüze güç katmasını istiyoruz'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa