Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kocaeli eriyor! - Futbol Haberleri

        1996-1997 ve 2001-2002 sezonlarında Türkiye Kupası'nı alarak tarihin en büyük başarısını elde eden, 1997-98 sezonunda Türkiye'yi Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda temsil ederek 4 büyüklerin ''korkulu rüyası'' haline gelen Kocaelispor, Spor Toto 2. Lig'de var olma mücadelesi veriyor.

        Profesyonel lisans çıkardığı altyapıdaki genç futbolcularından oluşan kadroyla yeşil sahalara çıkan Körfez ekibi, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Beyaz Grup'ta 22 maçta 1 galibiyet alabilen yeşil-siyahlı ekip, ikinci yarıdaki 8 maçta da rakiplerinden puan alamadı.

        Ligin 8. haftasında sahasında Tokatspor'u 4-3 mağlup eden Kocaelispor, ilk yarıyı 6 maçlık mağlubiyet serisiyle tamamladı.

        Borçları nedeniyle transfer yasağı konulan Körfez ekibi, ligin ikinci yarısında genç futbolcularla mücadeleye devam ederek Tepecikspor, Şanlıurfaspor ve Çorumspor maçlarından da puan alamadı. İskenderun Demir Çelikspor maçı öncesinde 6 futbolcusuna lisans çıkarmayı başaran yeşil-siyahlı ekip, bu maçta da 3-0 mağlup oldu.

        Son 3 maçta da puan alamayan Kocaelispor, dün oynadığı Diyarbakırspor maçını 3-1 kaybederek mağlubiyet serisini 14'e çıkardı.

        Kalesinde gördüğü 93 golle ligin en çok gol yiyen takımı konumunda bulunan Kocaelipor, 3 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa