Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Sakaryaspor Sakarya'ya Vural da ilaç olamadı! - Futbol Haberleri

        Transfer yasağı nedeniyle, ağırlıklı olarak altyapıdan gelen oyuncularla lige başlayan Sakarya temsilcisi, çıktığı ilk maçta TKİ Tavşanlı Linyitspor'u mağlup etmeyi başardı. Lige iyi bir başlangıç yapan yeşil-siyahlı ekip, ardından oynadığı 13 maçta da galip gelemeyerek tehlike bölgesine geriledi.

        Daha sonra oynadığı İstanbul Güngörenspor, Kayseri Erciyesspor ve Giresunspor'u art arda mağlup eden Sakaryaspor, bu sonuçla ligde kalma umutlarını tazeledi. Ligin ikinci yarısına kümede kalma hedefiyle giren Sakarya temsilcisi, ikinci yarıda oynadığı 7 maçta da galip gelemedi.

        İkinci yarıda teknik direktör Şaban Yıldırım'ın yönetiminde TKİ Tavşanlı Linyitspor, Boluspor, Bucaspor ve Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında üst üste mağlubiyetler alan Sakaryaspor, Yıldırım ile yollarını ayırdı.

        Tecrübeli teknik adam yılmaz Vural ile anlaşan yeşil-siyahlı ekip, Vural'ın yönetiminde çıktığı 4 maçta da 3 puan elde edemedi. Vural ile çıktığı Konyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kartalspor ve Adanaspor karşısında galip gelemeyen Sakarya temsilcisi, bu sonuçlarla ligin bitimine 9 hafta kala kümede kalma umutlarını iyice azalttı.

        Kalesinde gördüğü 48 golle ligin en çok gol yiyen takımı konumunda bulunan yeşil-siyahlı ekip, gelecek hafta kümede kalma mücadelesi verdiği rakiplerinden Denizlispor'a konuk olacak.

        Denizlispor karşısında galibiyet hasretini sonlandırmaya çalışacak olan Sakarya temsilcisi, bu maçı kaybetmesi halinde ligde kalma şansını zora sokacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa