Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mendes Q7'yi götürüyor! - Beşiktaş Haberleri

        Quaresma'nın Beşiktaş tarafından kadro dışı bırakılması Portekiz'de büyük yankı uyandırdı. Milliyet gazetesinin haberine göre; Q7'nin 2012 Avrupa Şampiyonası'nda milli takım forması giymesinin tehlikeye girdiğine dikkat çeken gazeteler, aynı ülkenin vatandaşı olan Quaresma ve Carvalhal'in sorunu barışçıl yönden bir an önce çözmelerini istedi.

        Türk basınında yayınlanan, “Carvalhal sen bir hiçsin” başlığını yayınlayan Publico gazetesi, Quaresma'nın hocasına karşı söylediği bu sözlerin affedilmez olduğunu belirtti. Record gazetesi de, “Quaresma, Beşiktaş tarafından kızağa çekildi” başlığını kullanarak, bu tartışmadan en zararı kulüp ve Portekiz Milli Takımı'nın çekeceğini kaydetti.

        Bu arada Quaresma'nın Menajeri Jorge Mendes'in, Beşiktaş'ın Atletico Madrid ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında İspanyol yöneticilerle bir araya geldiği öğrenildi. Quaresma'yı Atletico Madrid'e satmaya çalışan Menajer Mendes'in, Atleticolu yöneticiler tarafından olumlu karşılandığı ve bu satışta fonların da devreye girerek ara formül arandığı ifade edildi. Jorge Mendes'in Quaresma'nın satışında bonservis bedelinin tamamını fon tarafından Beşiktaş'a ödemeyi düşündüğü, daha sonra da bu oyuncunun yüzde 50'sini Atletico Madrid'e satmayı planladığı iddia edildi. Öte yandan Q7'nin bugün takımla idmana çıkacağı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa