Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sıra Muslera'da! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’da sadece forvetlerin değil, orta saha ve defans oyuncularının da skora katkı sağlaması, teknik direktör Fatih Terim’i mutlu ediyor. Tecrübeli hocanın “İşte takım oyunu oynadığımızı gösteren en önemli rakamlar bunlar” dediği öğrenildi

        Galatasaray’ın bu sezon ligde attığı 60 golün 11’ini Elmander, 9’unu Selçuk, 9’unu Melo, 7’sini Baros ve 5’ini de Necati Ateş atarken, ortaya çıkan tablo, en çok da teknik direktör Fatih Terim’i sevindirdi. Sarı- Kırmızılı takımın başına gelir gelmez ‘kolektif oynayan bir takım kurabilmek’ için kolları sıvayan Terim, oluşturduğu kadronun yansıttığı bu rakamlar karşısında ne kadar başarılı bir iş çıkardığını gözler önüne serdi. Golcülerin sergilediği performansın yanı sıra, orta saha, hatta savunma oyuncularının da takıma gollerde katkı sağlaması, tecrübeli hocayı sevindiren bir diğer nokta.

        ARTIK SIRA MUSLERA’YA GELDİ

        Elmander’in 11 gol atmasına karşın, performansından çok memnun olan Fatih Terim’in, orta sahada oynamalarına rağmen 9’ar gol üreten Brezilyalı Melo ile Selçuk’un katkısıyla bir hayli umutlandığı bildirildi. Devamlı oynamasa da 7 gol bulan Baros ile ara transferde gelip 6 maçta 5 gol bulan ve özellikle deplasmanlarda takımını sırtlayan Necati’nin katkısı karşısında mutlu olan Terim’in, “İşte takım oyunu oynadığımızı gösteren rakamlar bunlar” diyerek sevincini dile getirdiği belirtildi. Ayrıca futbolcuların, farklı öne geçilen bir maçta penaltı kazanılması halinde, bunu kaleci Muslera’ya kullandırmayı planladığı öğrenildi.

        HTSPOR/ ERHAN TELLİ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa