Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Adım adım şampiyonluğa!.. - Futbol Haberleri

        İspanya'nın en zorlu deplasmanlarından biri olan Betis karşısında Real maça istediği gibi başlayamadı. 10. dakikada Molina, organize bir atak sonucunda ev sahibini 10 öne geçirdi. 25. dakikada Higuain, klas bir vuruşla skora dengeyi getirdi ve mücadelede ilk yarı 1-1 sona erdi.

        İkinci yarı önemli bir değişiklikle başladı. İlk yarıda sakatlanan hakem Itturalde Gonzalez'in yerine 4. hakem Gorka Saques Ozcos devam etti. Bu devreye etkili başlayan Real'in golü bulması da zor olmadı. 51. dakikada Marcelo'nun indirdiği topta Ronaldo konuk takımı öne geçirdi ama bu da uzun sürmedi. 55. dakikadaki Betis kornerinde Arbeola, büyük bir hatayla topu Montero'nun önüne indirdi, o da maça bir kez daha denge getirdi.

        Mourniho'yu rahatlatan isim ise yine vatandaşı Ronaldo oldu. 73. dakikada kaleciden dönen topu tamamlayan Portekizli yıldız, ligdeki 32. golüyle maçın 3-2 bitmesini sağlayan isim oldu.

        Maçı 3-2 kazanan Real Madrid, üstüste 10. deplasman galibiyetiyle 70 puana yükselip Barcelona ile arasındaki farkı n azalmasına izin vermedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa