Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Derbileri detaylar belirliyor" - Galatasaray Haberleri

        Maçtaki ilk golü atarak Gençlerbirliği'nin kilidini açan Melo, "Çok önemli bir 3 puan olduğunu düşünüyorum. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Gençlerbirliği geçen hafta farklı yenilgi ama bunun onların kalitesini gösteren bir skor olmadığını biliyorduk. Bugün de rakibimiz kapandı ama kilidi açmayı başardık ve Fenerbahçe maçından önce önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" dedi.

        Gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulunan Melo, "Tabii ki taraftarlarımız bizimle olamayacak ama G.Saray taraftarı dünyanın her yerinde var. F.Bahçe Stadı'nda bizimle olmayacaklar ama milyonlarca kişinin arkamızda olduğunu hissedeceğiz. Bu tip derbilerde detaylar belirliyor. Bu hafta önce dinlenip ardından çalışarak derbiden galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

        Brezilyalı yıldız Felipe Melo, "Kariyerimdeki en iyi sezonlardan birini geçiriyorum. Bireysel olarak kimse bir şey yapamaz. Bunu Messi'yi ayrı tutarak söylüyorum. Mutlaka takım arkadaşlarınızın başarısıyla bir şeyler yapıyorsunuz. Önce Tanrı'ya sonra da takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa