Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği "Bugün gerçekleri gördük" - Futbol Haberleri

        Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-0 yenilen Gençlerbirliği'nde teknik direktör Fuat Çapa maç sonunda açıklamalarda bulundu.

        Maçla ilgili bir değerlendirme yapan Çapa; "Öncelikle birinci gol bizim şanssızlığımızdı. Oyun olarak bakınca Galatasaray çok iyi baskı yaptı. Bize topla pas şansı bırakmadı. İlk devre özellikle oyun olarak bakınca daha önceki Gençlerbirliği karakteri ile oynadık. Geride bıraktığımız hafta bize yakışmayan bir oyun oynamıştık. Bugün gerçekleri gördük; bir tarafta takım oyunu oynayan diğer tarafta hem takım oyunu oynayan hem de kaliteli bir takım vardı." dedi.

        Alınan kötü sonuçlara da değişenen genç teknik adam; "Son dönemde sadece Fenerbahçe maçında çok kötü oynadık. İstediğimiz sonuçları alamadık ama buradaki süreç bizim için normal. Tabii ki playoff hedefi hala devam ediyor. Aynı zamanda da yeni bir takım oluşturduk. Sezon başında nereden geldiğimizi unutmamak lazım. Bu süreç son haftalarda olacaktır. Hem lig deneyimi az olan futbolcular hem de geçen sezonlarda az oynayan futbolcularımız var. Bunları birleştirince bu sonuçlar yaşanabiliyor. Sadece sonuca bakılmamalı oyuna da bakılması lazım. Bugün sonuçtan mutsuzum ancak oynanan oyundan memnunum." ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa