Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kocaman'dan Galatasaray'a!.. - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

        Kocaman, "Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor, "Zor oyunu bozar" diye futbolun içinde bir söz var. 100 yıllık bir takım Ankaragücü. Ancak çok genç bir takımla mücadele ediyorlar. Bugün de çok koşup, çok mücadele ettiler. Zeminin kötü şartları da üstüne eklenince top kontrolünde zorluk yaşadık. Rakibimiz de çok istekli oynadı ve bu bizim işimizi çok zorlaştırdı. Ancak artık finale geldik. Buraya gelirken tek hedefimiz 3 puandı. Play-off olmak üzere toplam 10 maçımız var. Galatasaray maçını da kazanarak seriye bağlamak istiyoruz" diye konuştu.

        31. haftada lider Galatasaray'ı ağırlayacakları derbi maçına da değinen Kocaman, "Geçen haftaki maçtan sonra da söylemiştim. Her şeyden önce bir Galatasaray maçı. Kendi sahamızda olduğunda daha da farklı bir anlam ifade ediyor. Hem bütün futbolseverlere, hem de 9 puan önümüzde olan Galatasaray'a gücümüzü, oyunumuzu göstermek için büyük bir fırsat olacak bu karşılaşma" dedi.

        Sarı-Lacivertli kulüp ile olan sözleşmesi 3 yıl daha uzatılan Aykut Kocaman, "Bana gazeteci arkadaşlarım sürekli olarak kontratımı soruyorlardı. Ben de hep sözleşmede yazan o süre çok önemli değil demiştim. Ancak yeni sözleşme imzalamam bize güvenildiğini gösteriyor. Sportif direktörlüğe ve teknik direktörlüğe başladığım günde olduğu gibi bugün de bana güvenlere teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa